Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 3/2 - 9/2 Η «Μεγάλη απόδραση» και «Το σκαρί»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

3 Φεβρουαρίου 2022 09:07
Οι ταινίες της εβδομάδας 3/2 - 9/2 Η «Μεγάλη απόδραση» και «Το σκαρί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο το «Σκαρί» και η «Μεγάλη απόδραση» ξεχωρίζουν.

Μεγάλη απόδραση

Στη μεταπολεμική Γερμανία ο Χανς φυλακίζεται επανειλημμένα γιατί είναι ομοφυλόφιλος. Η μόνη σταθερή σχέση στη ζωή του γίνεται εκείνη με τον επί σειρά ετών συγκρατούμενό του Βίκτορ, έναν καταδικασμένο δολοφόνο.

Το σκαρί

Ο Τζέσμαρκ είναι ένας νεαρός ψαράς που προσπαθεί με την ξύλινη βάρκα του να κερδίσει τα προς το ζην για τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους. Έρχεται όμως αντιμέτωπος με τις μεγάλες τράτες, την παράνομη αλιεία, τους αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού.

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού

Μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει το φεγγάρι έξω από την τροχιά της Γης, ωθώντας το προς μια σειρά από συγκρούσεις. Απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες προτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές για την ανθρωπότητα, όταν μια πρώην αστροναύτης πιστεύει πως έχει τη λύση. Οι μόνοι, όμως, που την πιστεύουν είναι ένας παλιός συνάδελφός της και ένας συνωμοσιολόγος. Τότε οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη Σελήνη όπου θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουμε.

Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2

Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμποουν μεταμορφώνονται ακόμα μία φορά σε τέρατα για να τους σώσουν.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share