Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

4 + 1 ταινίες στο Netflix, για να τις απολαύσετε ενώ η κακοκαιρία "Ελπίδα" πολιορκεί την χώρα

Εσείς τι θα κάνετε σήμερα;

25 Ιανουαρίου 2022 11:41
4 + 1 ταινίες στο Netflix, για να τις απολαύσετε ενώ η κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" πολιορκεί την χώρα μας και οι έξοδοι από το σπίτι δεν συνίσταται, οπότε είναι μια ωραία ευκαιρία να κάτσετε στον αναπαυτικό καναπέ σας, με την οικογένεια σας ή τον εαυτό σας και να απολαύσετε μια ωραία ταινία στο Netflix.

Μάλιστα, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει μερικές ενδιαφέρουσες ταινίες για να σου κάνουν συντροφιά τη σημερινή κρύα ημέρα. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις σπιτικά σνακ.

Βασιλική Μεταχείριση

Μια νέα ρομαντική ταινία με τίτλο “Βασιλική Μεταχείριση” έρχεται στο Netflix σε σκηνοθεσία του Ρικ Τζάκομπσον και πρωταγωνιστές τη Λαόυρα Μαράνο που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο The Perfect Date και τον Μίνα Μασούντ ο οποίος έκανε τη διεθνή του επιτυχία όταν πρωταγωνίστησε στο ριμέικ του Αλαντίν της Disney.

Η ιστορία ακολουθεί την Ισαβέλλα, μια κοπέλα από τη Νέα Υόρκη που έχει το δικό της κομμωτήριο και τον Πρίγκιπα Τόμας της φανταστικής Λαβάνια. Η Ισαβέλλα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να πει τη γνώμη της όσο σκληρή και αν ακούγεται, ενώ ο πρίγκιπας Τόμας ακολουθεί όλα όσα του λένε οι γονείς του και πρόκειται να παντρευτεί από καθήκον και όχι από αγάπη.

Τα πράγματα όμως ανατρέπονται για το ζευγάρι όταν η Ισαβέλλα και οι δύο καλύτερες φίλες και συνάδελφοί της έχουν την ευκαιρία (μαζί με μια πληρωμή 50.000 $) να ταξιδέψουν στη Λαβάνια για να αναλάβουν τα χτενίσματα για τον βασιλικό γάμο...

Τα Κακομαθημένα

Η Γαλλική κωμική ταινία "Τα Κακομαθημένα" παρουσιάζει την ιστορία μιας οικογένειας στο Μονακό. Με τη μητέρα να μην είναι στη ζωή, ο επιχειρηματίας πατέρας και τα τρία κακομαθημένα τους παιδιά ζουν μέσα στα πλούτη λόγω της μεγάλης περιουσίας τους.

Οι ζωές των τεσσάρων πρωταγωνιστών βρίσκονται στο επίκεντρο και ξεδιπλώνουν πτυχές των χαρακτήρων τους. Από την αρχή είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κωμωδία σχεδόν σε κάθε καρέ της ταινίας.

Κι επειδή τα spoilers είναι ήδη πολλά, θα πούμε μόνο πως ο πατέρας της οικογένειας σκαρφίζεται ένα κόλπο για να φέρει τα παιδιά προ των ευθυνών τους.

Όσα εκτυλίσσονται μετά είναι όσα θα σας κάνουν να παρακολουθήσετε την ταινία με μεγάλη απόλαυση…

Red Notice

Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης.

Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop” (Γκαλ Γκαντότ).

Πρόσκληση για φόνο

Όταν ο νεοϋορκέζος αστυνομικός Νικ Σπλιτζ αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του, Όντρεϊ, το πολυπόθητο ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουινς. Μόνο που ο Κουινς θα βρεθεί δολοφονημένος, και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.

Game Over, Man!

Η ιστορία είναι η εξής: οι Alexxx, Darren, Joel/Baby Dunc δουλεύουν ως καμαριέρηδες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Los Angeles. Μια μέρα καλούνται να δουλέψουν σε ένα πάρτι ενός celebrity εκατομμυριούχου, τον οποίο αποφασίζουν να προσεγγίσουν για να του παρουσιάσουν την ιδέα τους για το Skintendo Joysuit, μια τεχνολογική καινοτομία στο χώρο του gaming, έτσι ώστε να τους χρηματοδοτήσει. Ο βοηθός του όμως αποδεικνύεται πως έχει μια βρώμικη ατζέντα, την οποία θέλει να εκπληρώσει προσλαμβάνοντας πληρωμένους δολοφόνους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share