Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6 + 1 ταινίες στο Netflix για όλη την οικογένεια

Στιγμές ανεκτίμητης αξίας

17 Ιανουαρίου 2022 13:52
6 + 1 ταινίες στο Netflix για όλη την οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι στιγμές με όλη την οικογένεια είναι ανεκτίμητες. Μπορεί στη σύγχρονη εποχή να είναι δύσκολο να βρεθούν αρκετές ελεύθερες ώρες για να συγκεντρωθεί ολόκληρη η οικογένεια στον ίδιο χώρο και να απολαύσουν μια κοινή δραστηριότητα, ωστόσο ορίστε μία συγκεκριμένη ώρα μέσα στην εβδομάδα που θα συγκεντρώνεστε όλοι παρέα.

Μία δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε όλοι μαζί σαν οικογένεια, είναι η παρακολούθηση ταινιών. Κατά τη διάρκεια της ταινίας μπορείτε να γελάσετε, να κάνετε σχόλια, να αγκαλιαστείτε και μετά το τέλος να συζητήσετε για όλα όσα είδατε. Στο Netflix, μπορείτε να βρείτε πολλές ταινίες, ιδανικές για να απολαύσετε με όλη σας την οικογένεια.

Το Athensmagazine.gr, σας προτείνει μερικές οικογενειακές ταινίες. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ 4 + 1 ταινίες επιστημονικής φαντασίας στο Netflix.

Η Μέρα του Ναι

Πολλές φορές οι γονείς στην προσπάθεια τους να τιθασεύσουν και να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδία τους, φτάνουν στο σημείο να τα καταπιέζουν υπερβολικά. Με γνώμονα, λοιπόν, αυτό αποφασίζουν να παραχωρήσουν μια "ημέρα του ΝΑΙ" στα τρία τους παιδιά. Φυσικά μέσα σε αυτά τα πλαίσια, θα υπάρχουν εξαιρέσεις και κάποιοι περιορισμοί.

Το φάσμα στις ηλικίες των παιδιών παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της καθεμίας. Αυτή η ποικιλία δίνει την ευχέρεια σε παιδιά διαφόρων ηλικιακών ομάδων να ταυτιστούν με του κεντρικούς ήρωες τις ταινίας, μπαίνοντας οι ίδιοι στην θέση τους.

Όσον αφορά τους γονείς, οι Jennifer Garner και Edgar Ramírez έχουν πραγματικά πολύ καλή χημεία και δίνουν ξεχωριστή χροιά στην ταινία. Η πλοκή, αν και ξεκινάει δυνατά, κατεβάζει ταχύτητες στην συνέχεια. Όπως και να έχει η ταινία ‘Η Μέρα του Ναι’, είναι μια εναλλακτική πρόταση, ιδανική για όλη την οικογένεια. Αναμφίβολα μοιράζει στιγμές ξεγνοιασιάς, με μια πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική διάθεση.

Ντούλιτλ

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ) ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσα Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Την αναζήτηση του Δόκτωρ Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος (Χάρι Κολέτ) και μια τρελή κομπανία ζώων η οποία συμπεριλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα (Ράμι Μάλεκ), μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια (Οκτάβια Σπένσερ), μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμων παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.

Το Τζίνι-Δράκος

Ο Din είναι αποφασισμένος να επανασυνδεθεί με την αγαπημένη του παιδική φίλη Li Na και κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να το πετύχει. Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, μέχρι που στο δρόμο του Din θα βρεθεί ένα μαγικό τσαγερό που περιέχει έναν δράκο που μπορεί να πραγματοποιήσει τρεις ευχές του.

Από τη μία έχουμε τους διαφορετικούς τρόπους ζωής της Li Na και του Din και βλέπουμε το πώς η χαμηλότερη κοινωνική τάξη του Din φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στην επανασύνδεσή του με την παιδική του φίλη και από την άλλη παρουσιάζεται η διαφορετική φιλοσοφία και τρόπος σκέψης του Din σε σχέση με αυτή του Long (John Cho). Ο πρώτος είναι πιο αθώος και “προσγειωμένος” και λειτουργεί κυρίως με το συναίσθημα, ενώ ο δράκος Long έχει σαρκαστικό χιούμορ και βλέπει πιο κυνικά τα πράγματα.

Η Νάννι ΜακΦι και ο Μεγάλος Σαματάς

Η Nanny McPhee (Τόμσον) πάει να βοηθήσει μια νεαρή μητέρα (Τζίλενχαλ), η οποία προσπαθεί να συντηρήσει το οικογενειακό της αγρόκτημα, ενώ ο σύζυγός της είναι στον πόλεμο. Χρησιμοποιεί την μαγεία της για να διδάξει στα παιδιά πέντε νέα μαθήματα.

Kung Fu Panda 3

Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν αρκουδάκια 'Πάντα', για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Πελαργοί

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

The Sleepover

Τα αδέρφια Clancy (Sadie Stanley) και Kevin (Maxwell Simkins) θα ανακαλύψουν μέσα σε ένα βράδυ ότι μητέρα τους έχει ένα παρελθόν που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν.

Το βράδυ που ο Kevin έχει καλέσει τον φίλο του Lewis (Lucas Jaye) για να κοιμηθούν παρέα, οι γονείς του θα απαχθούν. Τότε αυτός και η αδερφή του θα ανακαλύψουν πως η μητέρα τους υπήρξε μέλος συμμορίας κλεφτών πολύτιμων αντικειμένων. Οι απαγωγείς αναγκάζουν τη μητέρα τους να συμμετάσχει σε μία τελευταία ληστεία και τα παιδιά της αποφασίζουν να την σώσουν, περνώντας ένα βράδυ γεμάτο δράση και περιπέτεια.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share