Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Girls Night: 5 + 1 ταινίες του Netflix για να απολαύσεις με την κοριτσοπαρέα

Για να περάσετε τέλεια

15 Ιανουαρίου 2022 00:07
Girls Night: 5 + 1 ταινίες του Netflix για να απολαύσεις με την κοριτσοπαρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι βραδιές ταινίας με τις κολλητές είναι μία αγαπημένη συνήθεια. Αν λοιπόν, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίσατε με την παρέα να κάτσετε σπίτι για girls night, τρώγοντας την αγαπημένη σας λιχουδιά και κάνοντας μαραθώνιο ταινιών, τότε ρίξε μία ματιά στις παρακάτω ταινίες του Netflix. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τις 10 καλύτερες σειρές του Netflix, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

Love Hard

Η ταινία “Love Hard” του Netflix επικεντρώνεται στη Natalie μια αρθρογράφο από το Λος Άντζελες που θέλει απεγνωσμένα να βρει έναν σύντροφο. Όταν στρέφεται στην εφαρμογή γνωριμιών της, ερωτεύεται έναν άντρα από την Ανατολική Ακτή που φαίνεται τέλειος. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα εκείνη θέλοντας να κάνει έκπληξη στον Josh ταξιδεύει στο Lake Placid της Νέας Υόρκης και τότε μένει έκπληκτη καθώς συνειδητοποιεί ότι την έχουν εξαπατήσει με ψεύτικο προφίλ. Οι φωτογραφίες ανήκουν σε κάποιον άλλον που τον λένε Tag και είναι παιδικός φίλος του Josh. Ενώ ο πραγματικός Josh είναι ένας τύπος που ανέκαθεν περνούσε από όλους απαρατήρητος. Τι θα γίνει τελικά; Θα μπορέσει ο Josh να τα φτιάξει στη Natalie και στον Tag;

Αγάπη σαν Ναρκωτικό

Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν - ή τίποτα - να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου "ναρκωτικού", που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

Eat Pray Love

H Λιζ Γκίλμπερτ (Τζούλια Ρόμπερτς) στα τριάντα της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα: ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα! Όμως, όπως και πολλές άλλες, ένιωθε χαμένη, μπερδεμένη προσπαθώντας να βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της. Με φρέσκο το διαζύγιό της και τον εαυτό της μπροστά σε ένα μεγάλο «σταυροδρόμι» στη ζωή της, η Λιζ αποφασίζει να ταρακουνήσει τα νερά.

Ξεκινάει για ένα ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία. Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί. Βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, η ταινία αποδεικνύει πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να γνωρίσεις τον κόσμο.

Dirty Dancing

Η νεαρή Φράνσις Χάουζμαν ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης. Αρκετά μεγαλύτερός της και περιζήτητος από τις γυναίκες θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα αναστατώσει τη μυαλό της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από το διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που έκανε κρυφά από όλους δε θα ανατρέψουν μόνο τις προβλέψεις των παρισ-ταμένων εκείνη τη νύχτα αλλά και την ίδια της τη ζωή…

Afterlife of the Party

Η Cassie είναι μία νεαρή γυναίκα που καταλήγει νεκρή στο μπάνιο της την ημέρα των γενεθλίων της. Παρόλο που δεν είχε και την καλύτερη ζωή, η φύλακας άγγελός της, η Val, της δίνει μία ακόμη ευκαιρία να μην πάει στην κόλαση, στέλνοντάς την ακόμη μία φορά στη Γη, να επανορθώσει για μερικά πράγματα και ίσως έτσι πάει στον Παράδεισο. Έχει πέντε ημέρες να ζήσει ξανά με τους αγαπημένους τους και να φτιάξει τη δύστυχη ζωή της.

Ίζι και Όσι

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

«Ίζι και Όσι» λένε το γερμανικό φιλμ που θα φέρει κοντά την κόρη ενός κροίσου με έναν απένταρο μποξέρ, μια αμοιβαία καλή συμφωνία από την οποία όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν. Η σχέση τους εικονική, για να μπορέσει εκείνη να αποδεσμευτεί από τις οικογενειακές αρνήσεις και να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Η Λίσα Βικάρι («Το Σκοτάδι») τα φτιάχνει λοιπόν στα ψέματα με τον Ντένις Μόγιεν για να εξαναγκάσει τους γονείς της να της επιτρέψουν να ακολουθήσει το όνειρο της επαγγελματικής αποκατάστασης στην κουζίνα. Από τη «σχέση» έχει να κερδίσει και ο άσημος μποξέρ, μπορώντας έτσι να κυνηγήσει το δικό του πάθος, την πυγμαχία. Μόνο που τελικά ο έρωτας καραδοκεί ακόμα και στις ψευτιές.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share