Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αναζητείται παρουσιαστής για την τελετή Oscar 2022

Επιστρέφουν στις 27 Μαρτίου

13 Ιανουαρίου 2022 12:46
Αναζητείται παρουσιαστής για την τελετή Oscar 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με παρουσιαστή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ -για πρώτη φορά από το 2018- ενώ θα επιστρέψει στο επί σειρά ετών «σπίτι» της, το περίφημο Dolby Theatre, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Αν και άλλες εκδηλώσεις απονομής βραβείων έχουν αναβληθεί εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, το ABC διευκρίνισε ότι η διοργάνωση της λαμπερής βραδιάς των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ ισχύει, όπως αρχικά έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Το γεγονός ότι τα τρία προηγούμενα χρόνια, τα βραβεία Όσκαρ απονεμήθηκαν από διάσημους τηλεπαρουσιαστές, χωρίς να υπάρχει ένας βασικός παρουσιαστής της εκδήλωσης είχε ως αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης να καταγράψουν πτώση τα τελευταία χρόνια, ενώ ανάλογες πτωτικές τάσεις κατέγραψε και η τηλεθέαση άλλων απονομών βραβείων.

Κατά το παρελθόν παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς του Χόλιγουντ υπήρξαν οι κωμικοί Τζίμι Κίμελ, Κρις Ροκ και η Έλεν ΝτεΤζένερις.

Την περασμένη χρονιά, η τελετή απονομής των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο Λος Άντζελες, με μικρό αριθμό προσκεκλημένων λόγω κορωνοϊού. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 8 Φεβρουαρίου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share