Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Emily in Paris": Τι θα έκανε η Emily αν ζούσε στην Ελλάδα και όχι στη Γαλλία

Ποια μέρη θα επισκέπτονταν;

13 Ιανουαρίου 2022 12:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix "Emily in Paris", έκανε πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου του 2021 και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε πάταγο. Το κοινό ακολουθεί το ταξίδι της Emily, που άφησε το Σικάγο και μετακόμισε στο όμορφο Παρίσι για δουλειά. Εκεί, η πρωταγωνίστρια γνωρίζει τον έρωτα, την φιλία και τη ζωή ξανά από την αρχή.

Όποιος έχει παρακολουθήσει τη σειρά έχει σίγουρα αγαπήσει το Παρίσι... ίσως να προσδοκά και μία μελλοντική επίσκεψη. Που θα πήγαινες όμως η Emily, αν αντί για τη Γαλλία, είχε μετακομίσει στην Ελλάδα;

Το Netflix Greece, ανακοίνωσε τον ερχομό δύο νέων κύκλων της επιτυχημένης σειράς, με έναν πολύ ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, δείχνοντας με αναρτήσεις σε Twitter και Facebook, τι θα έκανε η Emily, αν αντί για το Παρίσι ζούσε στην Ελλάδα.

Όπως και στο Παρίσι, το πρόγραμμά της θα ήταν γεμάτο. Αν λοιπόν η Emily δεν ζούσε στο Παρίσι και βρισκόταν στην Ελλάδα, θα έκανε μια στάση για τσίπουρα σε τσιπουράδικο στον Βόλο, έχοντας μαζί της φυσικά τη Sylvie, τη Γαλλίδα που λατρεύουμε να μισούμε. Επίσης, θα πήγαινε στη Λειβαδιά για να γευτεί το φημισμένο σουβλάκι.

Φυσικά, δεν θα παρέλειπε να βγάλει μια selfie στον Πύργο του Άιφελ, στα Φιλιατρά του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share