Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

4 + 1 ταινίες στο Netflix για τους αθεράπευτα ρομαντικούς

Φτιάξε pop corn

9 Ιανουαρίου 2022 19:32
4 + 1 ταινίες στο Netflix για τους αθεράπευτα ρομαντικούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ανήκεις στους αθεράπευτα ρομαντικούς ανθρώπους και απολαμβάνεις να παρακολουθείς ταινίες που μιλούν για τον έρωτα και την αγάπη, τότε φτιάξε pop corn, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και βάλε μία ταινία στο Netflix από τις παρακάτω. Αααα... μην ξεχάσεις να έχεις δίπλα σου και ένα κουτί με χαρτομάντιλα... καλού κακού.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 4 + 1 ταινίες επιστημονικής φαντασίας στο Netflix.

Γράμματα στην Ιουλιέτα

Η Αμάντα Σίφριντ, ένα από τα πιο καυτά νέα πρόσωπα του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για τον έρωτα, δίπλα στους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ("Περί Τυφλότητος") και Βανέσα Ρέντγκρεϊβ ("Εξιλέωση"). Το σενάριο υπογράφει ο Χοσέ Ριβέρα, υποψήφιος για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου με την ταινία "Ημερολόγια Μοτοσικλέτας".

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στη Βερόνα, πόλη όπου αναπτύχθηκε το ειδύλλιο του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, γίνεται μέλος μιας ομάδας εθελοντών, που σκοπός της είναι να απαντά σε γράμματα - προς την Ιουλιέτα - όσων αναζητούν συμβουλές σχετικά με τον έρωτα. Αφού απαντά σε ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1951, εμπνέει τη γυναίκα που το έγραψε να ταξιδέψει ως την Ιταλία για να βρει τη χαμένη για χρόνια αγάπη της. Αυτό θα είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων, που θα φέρει τον έρωτα στις ζωές των δύο αυτών γυναικών, όπως δεν τον είχαν ποτέ φανταστεί.

Η Γυμνή Αλήθεια

Η Abby είναι μια παραγωγός εκπομπών και πολύ ρομαντική. Ο Mike είναι ένας παραδοσιακός τηλεοπτικός τύπος ο οποίος θα βγάλει στη φόρα την αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Ο Mike προσλαμβάνεται στο κανάλι της Abby ως ο τύπος που θα φέρει τα νούμερα. Εκείνη αντιδράει αλλά οι ακροαματικότητες την διαψεύδουν.

Συγχρόνως γνωρίζει τον όμορφο γείτονα και θέλει να βγει μαζί του. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει τον τρόπο, αφού έχει ξεχάσει να φλερτάρει.

Έτσι δέχεται να κάνει ότι της λέει ο Mike βάζοντας ένα στοίχημα. Εάν το χάσει θα σταματήσει το κύμα διαφωνιών εναντίον του, εάν όχι, ο Mike θα παραιτηθεί...

Hitch: Ο Μετρ του Ζευγαρώματος

Ο Χιτς έχει μια φυσική κλίση στο να αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες για να βγουν ραντεβού με έναν άντρα. Την κλίση του αυτή την έχει κάνει… επάγγελμα. Ένας πελάτης του, ο Άλμπερτ, τον συμβουλεύεται για να μπορέσει να κατακτήσει την Αλέγκρα. Μέσα από αυτή την υπόθεση, ο Χιτς θα γνωρίσει τη Σάρα, η οποία θα τον κάνει να αναθεωρήσει τις τεχνικές του.

Τι Ρομαντικό!

Η Νεοϋορκέζα αρχιτέκτονας Νάταλι (Ρέμπελ Γουίλσον) δουλεύει σκληρά για να την πάρουν σοβαρά στη δουλειά, αλλά είναι πιο πιθανό να της ζητήσουν να πάει να φέρει καφέ και κουλούρια παρά να σχεδιάσει τον επόμενο ουρανοξύστη της πόλης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κυνική ως προς τον έρωτα Νάταλι έρχεται αντιμέτωπη με έναν ληστή, λιποθυμάει και όταν ξυπνάει συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έχει μετατραπεί στον χειρότερό της εφιάλτη, μια ρομαντική κομεντί στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ίζι και Όσι

Καλή ζωή, χρήματα, φάρμα, ντομάτες και γυναίκες: αυτά συνοψίζουν την καθημερινότητα του Τέτο. Γιος του πανίσχυρου Τεοντόρο, γνωστού ως Βασιλιά της Ντομάτας, ο μελλοντικός κληρονόμος της αυτοκρατορίας φυτειών και εργοστασίων βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται μετά τη γνωριμία του με την Πάουλα, η οποία είναι μια προσγειωμένη κοπέλα που σπουδάζει Ιατρική και ονειρεύεται την ανεξαρτησία της.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share