Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 ταινίες επιστημονικής φαντασίας στο Netflix

Ιδανικές για movie nights

8 Ιανουαρίου 2022 22:53
4 + 1 ταινίες επιστημονικής φαντασίας στο Netflix
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι επόμενες μέρες αναμένονται να είναι βροχερές, οπότε είναι ευκαιρία να απολαύσετε το σπίτι σας και να παρακολουθήσετε ταινίες στο Netflix. Το athensmagazine.gr σου προτείνει μερικές ενδιαφέρουσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που σε εξιτάρουν.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 3 + 1 σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Μην Κοιτάτε Πάνω

Η νέα σάτιρα του Ανταμ ΜακΚέι («Το Μεγάλο Σορτάρισμα») μπορεί να αποδεικνύεται άνιση, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι μία απολαυστική τροφή για σκέψη. Μία επική disaster movie που η καταστροφή δεν είναι κάτι που περιμένουμε να έρθει.

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά...

Mother/Android

Η βασική ιδέα της ταινίας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Παρότι η εξέγερση της τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, εδώ ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Mattson Tomlin κάνει την εξέγερση των ρομπότ του να θυμίζει πιο πολύ μια αποκάλυψη με ζόμπι.

Τα ανθρωποειδή της ταινίας φαίνεται σαν να επαναπρογραμματίστηκαν για να σκοτώνουν ασυλόγιστα όποιον άνθρωπο βρίσκουν μπροστά τους. Ενώ λοιπόν, η αρχή της ταινίας γρήγορα ανεβάζει ρυθμούς και δημιουργεί μυστήριο γύρω από την ξαφνική μετατροπή των ανθρωποειδών σε δολοφονικές μηχανές, στη συνέχεια οι ρυθμοί της πέφτουν και το σενάριο της εμφανίζει πολλές αδυναμίες που δύσκολα περνούν απαρατήρητες.

Interstellar

Το κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του παγκοσμίως γνωστού φυσικού, Κιπ Θορν, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας.

Με την ανθρωπότητα να οδεύει προς την εξαφάνιση, μια ομάδα αστροναυτών ταξιδεύει μέσα σε μια σκουληκότρυπα, αναζητώντας άλλον κατοικήσιμο πλανήτη.

Space Sweepers

Οι κορεάτικες παραγωγές έχουν μπει δυναμικά στη διάσημη πλατφόρμα και απ’ ότι φαίνεται έχουν μεγάλη απήχηση στο ψηφιακό κοινό. Μία από αυτές τις παραγωγές είναι το Space Sweepers, η Sci-Fi ταινία που έχει καταφέρει να κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού στο Netflix.

Έτος 2092. Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα, τέσσερις ασυμβίβαστοι νέοι ξεσκεπάζουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές.

Elysium

Βρισκόμαστε στο 2159 και η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: στους πολύ πλούσιους που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στον κατεστραμμένο, υπερκατοικημένο πλανήτη γη. Η υπουργός Ρόουντς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δε θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. Παρόλα αυτά οι άνθρωπο στη γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιον τρόπο μπορούν. Ο πρώην κατάδικος Μαξ, αναγκάζεται να συμφωνήσει να οργανώσει μια αρχικά καταδικασμένη αποστολή, που, αν πετύχει, θα σώσει τον εαυτό του, αλλά και θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη...

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share