Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

3 + 1 σειρές επιστημονικής φαντασίας στο Netflix, που θα σας "τρελάνουν" το μυαλό

Θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον

6 Ιανουαρίου 2022 19:18
3 + 1 σειρές επιστημονικής φαντασίας στο Netflix, που θα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Netflix είναι αδιαμφησβήτητα η παρέα μας στις κρύες νύχτες του χειμώνα, στις καραντίνες μας και στις βραδιές ταινίας. Αν αυτή την περίοδο ψάχνεις να βρεις μία σειρά επιστημονικής φαντασίας που θα σε κρατάει σε εγρήγορση και που δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό, ρίξε μία ματιά στις παρακάτω σειρές που σου προτείνει το athensmagazine.gr.

Manifest

To Manifest είναι η νέα σου συνήθεια. Μία επική σειρά επιστημονικής φαντασίας, με πολλές ανατροπές που σε κρατάει σε αγωνία.

Η ιστορία ξεκινάει όταν οι επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 της Montego Air Flight, οι οποίοι προσγειώνονται μετά από ένα ταξίδι με διαρκείς αναταράξεις, διαπιστώνουν πως είχαν εξαφανιστεί για πεντέμιση χρόνια, παρά τις λίγες ώρες που πέρασαν εντός του αεροπλάνου.

The Umbrella Academy

Το The Umbrella Academy σίγουρα θα σε καθηλώσει. Είναι μία από τις πλέον σκοτεινές sci – fi σειρές του Netflix και το σενάριο είναι ιδιαίτερο και πρωτότυπο.

Εφτά αδέρφια με παράξενες δυνάμεις υιοθετήθηκαν από έναν περίεργο άνδρα, μόλις γεννήθηκαν. Αυτός τα εκπαίδευσε ώστε να γίνουν ήρωες. Η προβληματική ανατροφή που είχαν τους οδήγησε στην διάσπαση, έως ότου πολλά χρόνια αργότερα αναγκάζονται να ενωθούν εκ νέου. Για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του πατέρα τους. H υπόθεση είναι βασισμένη σε κόμικς και αποτελείται από 2 κύκλους και συνολικά 20 επεισόδια. Μια σειρά μυστηριώδης και διασκεδαστική ταυτόχρονα, με έντονα στοιχεία οικογενειακού δράματος.

Stranger Things

Το Stranger Things είναι μία από τις σειρές του Netflix, που πραγματικά έκανα πάταγο.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη φανταστική αγροτική πόλη Hawkins της Ιντιάνα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το κοντινό εθνικό εργαστήριο Hawkins φαινομενικά εκτελεί επιστημονική έρευνα για το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κρυφά πραγματοποιεί πειράματα σε παραφυσικά και υπερφυσικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιλαμβάνουν υποκείμενα ανθρώπινων τεστ. Αθέλητα, έχουν δημιουργήσει μια πύλη σε μια εναλλακτική διάσταση που ονομάζεται “Upside Down” και η επίδραση αυτού έχει αρχίσει να επηρεάζει τους άγνωστους κατοίκους του Hawkins με καταστροφικούς τρόπους.

Sense 8

Η σειρά αναφέρεται σε 8 ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικά μέρη της γης και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του εγκεφάλου τους. Η επικοινωνία τους είναι μοναδική, καθώς μπορούν να βρίσκονται ο καθένας στο μέρος που είναι ο άλλος και να επηρεάζουν τη ζωή τους και τις αποφάσεις τους. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η ημέρα γέννησής τους: 8 Αυγούστου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share