Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 + 1 λόγοι για να δεις το "Emily in Paris"

θα σε συναρπάσει!

27 Δεκεμβρίου 2021 13:08
3 + 1 λόγοι για να δεις το
Από Αγάπη Μυργιώτη

Πρεμιέρα έκανε στο Netflix, η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης και πολυσυζητημένης σειράς "Emily in Paris", στις 22 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τις 6 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix, που πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

Η σειρά, δημιουργία του Darren Star, του ανθρώπου πίσω από το ''Sex and the City'', ακολουθεί την μετακόμιση της Emily από το Σικάγο στο Παρίσι, όταν η εταιρεία μάρκετινγκ στη οποία εργαζόταν αποκτά μια εταιρεία στην ερωτική πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ο δεύτερος κύκλος είναι το ίδιο επιτυχημένος και συναρπαστικός με τον πρώτο και οι θαυμαστές της Emily, περιμένουν να δουν τις εξελίξεις τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η Emily, ταξιδεύει σε αυτό τον κύκλο και στο μαγευτικό Σαιν-Τροπέ, απολαμβάνοντας parties, κοκτέιλ και βόλτες με γιοτ.

Η απολαυστική αυτή σειρά του Netflix, έχει σκοπό να σε συναρπάσει και οι λόγοι για να παρακολουθήσεις τις περιπέτειες της Emily στο Παρίσι, είναι σίγουρα πολλοί.

Πρωτότυπα outfits

Αν είσαι λάτρης της μόδας και σου αρέσει να παρακολουθείς τάσεις, ιδιαίτερα looks και πρωτότυπες εμφανίσεις, τότε η σειρά θα σε συναρπάσει. Θα σε ταξιδέψει σε ένα άλλο κόσμο της μόδα, με πολύ χρώμα και ιδιαίτερα σύνολα από την πρωταγωνίστρια Lily Collins, με πολύ κλασικό γαλλικό στιλ από τους Γάλλους ηθοποιούς, mix and match και λαμπερά στιλ από τη συμπρωταγωνίστρια Ashley Park και σικ στιλ από την Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ.

 3 + 1 λόγοι για να δεις το 'Emily in Paris'

Τα εύσημα πάνε στην Patricia Field, διάσημη και οραματίστρια ενδυματολόγος του Sex and the City, αλλά και του The Devil Wears Prada, η οποία συνεργάστηκε με τη Γαλλίδα Marylin Fitoussi για την ανάπτυξη της γκαρνταρόμπας της Emily.

 3 + 1 λόγοι για να δεις το 'Emily in Paris'

Είναι μία έμπνευση. Θα "χαθείς" μέσα στις στιλιστικές επιλογές της σειράς και θα σίγουρα θα σου δώσει ιδέες για νέους συνδυασμούς. Άλλωστε η μόδα είναι έκφραση και το προσωπικό στιλ προέκταση του εαυτού μας.

Σου φτιάχνει τη διάθεση

Στο Emily in Paris θα συναντήσεις σίγουρα πολλές υπερβολές. Ωστόσο, οι υπερβολές έχουν πλάκα κάποιες φορές... τουλάχιστον αυτό ισχύει για την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Η Emily ταξιδεύει στο Παρίσι για δουλειά χωρίς να ξέρει να μιλάει τη γλώσσα. Στην αρχή δυσκολεύεται και τα βρίσκει σκούρα, αλλά με πολύ επιμονή και πάθος τα καταφέρνει.

Γνωρίζει έναν άλλο κόσμο, ερωτεύεται, κάνει φίλες...

Η σειρά σε ταξιδεύει. Είναι σαν να σε παίρνει μαζί της η Emily στο Παρίσι, εκεί που για την πρωταγωνίστρια συμβαίνουν πολλά. Εκεί που το γέλιο, οι φιλίες, οι ανατροπές, η καριέρα και ο έρωτας γεννιούνται για την Emily, ξανά από την αρχή. Εκεί που για σένα ξεκινάει ένα νέο ταξίδι έμπνευσης.

Θα ερωτευτείς το Παρίσι

Το Παρίσι, η πόλη του φωτός και του έρωτα, είναι μαγικό. Μία πόλη που αν ήθελες μία φορά να επισκεφτείς, θα θέλεις εκατό, αφού παρακολουθείς τις περιπέτειες της Emily στο Παρίσι.

Εντυπωσιακές εικόνες από την γαλλική πρωτεύουσα, δελεαστικά μαγαζιά και ο εντυπωσιακός Σηκουάνας. Η Emily, επισκέπτεται κάθε γωνιά του Παρισιού, από μικρά καφέ και φούρνους μέχρι ανθοπωλεία.

Το Παρίσι πρωταγωνιστεί στη σειρά και μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα θέλεις να πάρεις την πρώτη πτήση για την πόλη του φωτός, να φωτογραφηθείς με τα αγαπημένα σου outfits και να επισκεφτείς κάθε γωνιά της πόλης.

Η εκπληκτική Lily Colins

Η εντυπωσιακή Λίλι Τζέιν Κόλινς (Lily Jane Collins, 18 Μαρτίου 1989) είναι Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, και τηλεοπτική προσωπικότητα και υποδύεται την Emily με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιία της είναι έμπνευση.

Η Κόλινς γεννήθηκε στο Γκίλφορνττου Σάρρεϋ στην Αγγλία και είναι κόρη του Άγγλου μουσικού Φιλ Κόλινς και της δεύτερης συζύγου του Jill Tavelman. Η μητέρα της είναι Αμερικανή και είναι η πρόεδρος του Beverly Hills Women's Club. Ο πατέρας της μητέρας της ήταν ένας Καναδός Εβραίος μετανάστης που είχε ένα διάσημο κατάστημα ενδυμάτων στο Λος Άντζελες.

Μετακόμισε από την Αγγλία στο Λος Άντζελες όταν ήταν πέντε χρονών και οι γονείς της χώρισαν. Αποφοίτησε από το Χάρβαρντ-Γουέστλεϊκ και τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας στη δημοσιογραφία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share