Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4 + 1 ταινίες του Netflix για πολύ γέλιο

Ετοιμάsτε pop corn

22 Δεκεμβρίου 2021 13:44
4 + 1 ταινίες του Netflix για πολύ γέλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία μας με πολλούς τρόπους, για αυτό είναι χρήσιμο να βρίσκετε συνέχεια λόγους για να γελάτε. Η παρακολούθηση κωμωδιών, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να γελάσετε.

Το Athensmagazine.gr, σας προτείνει 5 κωμωδίες που θα βρείτε στο Netflix και θα σας προσφέρουν πολύ γέλιο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 6 + 1 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix.

Οικογένεια Μίλερ

Μικροδιακινητής χασίς, με χρέη στον προμηθευτή του, συμφωνεί να μεταφέρει λαθραία μεγάλη ποσότητα από το Μεξικό και δημιουργεί μια ψεύτικη οικογένεια ως άλλοθι.

Θα σε Κάνω Άντρα

Μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση, ένας διευθυντής προσλαμβάνει έναν πρώην κατάδικο για να τον κάνει πιο σκληρό, χωρίς να ξέρει ότι αυτός δεν έχει κάνει ποτέ φυλακή.

Η Λάθος Μίσι

Ο Τιμ νομίζει ότι κάλεσε τη γυναίκα των ονείρων του σε επαγγελματική εκδρομή στη Χαβάη, αλλά καταλαβαίνει αργά ότι έστειλε μήνυμα σε κάποια από ένα αποτυχημένο ραντεβού.

Το Πάρτι Συνεχίζεται

Ένας επίδοξος ράπερ και ο κολλητός του και μάνατζερ πρέπει μέσα σε ένα βράδυ να αποκαταστήσουν την ντροπιαστική τους εικόνα και να εδραιωθούν στη σκηνή του χιπ χοπ.

Ξανθιές... Γκόμενοι!

Δύο μαύροι πράκτορες του FBI μεταμφιέζονται σε λευκά κοσμικά κορίτσια, για να προστατέψουν ελαφρόμυαλα πλουσιοκόριτσα από τους απαγωγείς τους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share