Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Τραγούδα! 2» στα Village Cinemas @ The Mall Athens

Ποιοι έδωσαν το «παρών»;

21 Δεκεμβρίου 2021 12:46
Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Τραγούδα! 2» στα Village Cinemas @ The Mall Athens
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Τραγούδα! 2», η συνέχεια της τεράστιας animation επιτυχίας της Illumination, ήρθε στις 16 Δεκεμβρίου στη μεγάλη οθόνη από την Tulip Entertainment, για να χαρίσει όνειρα και λάμψη σε μικρούς και μεγάλους.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Τραγούδα! 2» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στα Village Cinemas στο The Mall Athens, όπου πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο μαζί με τα παιδιά τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν την παρέα των αξιολάτρευτων χαρακτήρων και τις μουσικές τους περιπέτειες.

τραγούδα 2 σαντικάι νάργες

Ειδικά για την επίσημη πρεμιέρα, στην είσοδο των Village Cinemas στο The Mall Athens είχε στηθεί ένα χαρούμενο backdrop με τους ήρωες της ταινίας όπου μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν και έγιναν για λίγο μέρος της αγαπημένης μπάντας του «Τραγούδα! 2».

γαλακτερός τραγούδα 2

Η ελληνική μεταγλώττιση βρίσκει ξανά, όπως και στην πρώτη ταινία, τον Θέμη Γεωργαντά στο ρόλο του αξιολάτρευτου και επίμονου ονειροπόλου Μπάστερ Μπουν, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης χάρισε τη φωνή του στον απαιτητικό ρόλο του λιονταριού που επιστρέφει από την αυτοεξορία της καλλιτεχνικής λήθης.

γερμανού τραγούδα 2

Χορηγός επικοινωνίας της πρεμιέρας της ταινίας «Τραγούδα! 2» ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 Radio.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share