Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κλάους, Το Μυστικό των Χριστουγέννων: Η ταινία του Netflix που θα σας καθηλώσει

"Μία ανιδιοτελής πράξη αγάπης, πάντα γεννά μία άλλη"

26 Νοεμβρίου 2021 10:01
Κλάους, Το Μυστικό των Χριστουγέννων: Η ταινία του Netflix που θα σας καθηλώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τα Χριστούγεννα και έχει ήδη αρχίσει να μας κατακλύζει το ζεστό mood των γιορτινών ημερών. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια έχουν ανάψει, οι μπάλες έχουν στολίσει τα δέντρα μας και η χαρά στα πρόσωπα μας ήδη φαίνεται. Με την ευκαιρία δες εδώ τις 3 + 1 ταινίες του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να μπεις στο mood των Χριστουγέννων.

Βέβαια, υπάρχει κάτι ακόμα που μας βάζει απόλυτα μέσα στο mood των Χριστουγέννων και αυτό δεν είναι άλλο από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που θες να χουχουλιάσεις στον καναπέ σου, να ανάψεις τα φωτάκια στο δέντρο σου και να απολαύσεις μια χριστουγεννιάτικη ταινία που είτε θα σε κάνει να γελάσεις είτε θα σε κάνει να συγκινηθείς.

Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να δεις αυτή την ταινία που θα σε βάλει απόλυτα στο mood των Χριστουγέννων και θα σε καθηλώσει, μεταφέροντας σου την ίδια στιγμή, μηνύματα γεμάτα νόημα, τότε... σου έχω την ιδανική ταινία.

Ο λόγος για την ταινία Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων, του Netflix.

Πρόκειται για μία οικογενειακή ταινία, που μπορεί να σε εντυπωσιάσει σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι.

Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Το μήνυμα της ταινίας

"Μία ανιδιοτελής πράξη αγάπης πάντα γεννά μία άλλη", λέει κάποια στιγμή μέσα στην ταινία ο Κλάους, ο καλόκαρδος ξυλοκόπος και μας μεταφέρει ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα της ζωής και ειδικότερα των Χριστουγέννων, που έχουν συνιφαστεί με την έννοια της αγάπης.

Η ταινία μας μαθαίνει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Μία πράξη που θα μας "γυρίσει πίσω", γεμίζοντας μας με χαρά. Μία πράξη που γεννά μία σειρά πολλών άλλων ανιδιοτελών πράξεων.

Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

Η υπόθεση της ταινίας

Όταν ο Τζέσπερ αυτοανακηρύσσεται ο χειρότερος μαθητής στην ταχυδρομική ακαδημία, διορίζεται σε ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι ντόπιοι είναι στα μαχαίρια και σπάνια ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους, πόσω μάλλον γράμματα. Ο Τζέσπερ είναι έτοιμος να τα παρατήσει όταν στο πρόσωπο της ντόπιας δασκάλας Άλβα βρίσκει μια σύμμαχο και ανακαλύπτει τον Κλάους, έναν μυστηριώδη ξυλουργό που ζει μόνος σε μια καλύβα γεμάτη χειροποίητα παιχνίδια. Αυτές οι απρόσμενες φιλίες φέρνουν ξανά χαμόγελα στο Σμίρενσμπεργκ, δημιουργώντας μια νέα γενιά γενναιόδωρων γειτόνων, μαγικών παραδόσεων και καλτσών που κρέμονται από την καμινάδα με φροντίδα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share