Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Harry Potter: Reunion για τα 20 χρόνια από τη προβολή της πρώτης ταινίας

Η παρέα του Hogwarts συναντιέται ξανά

17 Νοεμβρίου 2021 12:16
Harry Potter: Reunion για τα 20 χρόνια από τη προβολή της πρώτης ταινίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το πολύ επιτυχημένο Reunion των Friends, μία ακόμη αγαπημένη παρέα θα βρεθεί ξανά μαζί. Το αρχικό cast των ταινιών του Harry Potter θα συναντηθεί ξανά 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας με τις περιπέτειες του μικρού μάγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του HBO, της πλατφόρμας που θα το προβάλλει, ένα ειδικό επεισόδιο με τίτλο “Return to Hogwarts” (Επιστροφή στο Hogwarts), θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου του 2022.

Οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson θα συναντηθούν με τον παραγωγό, Chris Columbus, για να συζητήσουν και να εξερευνήσουν σε βάθος τις δημιουργίες στις οποίες συμμετείχαν. Μαζί τους θα βρεθούν επίσης, οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton και Tom Felton.

Το ειδικό επεισόδιο προσκαλεί τους fans σε «ένα μαγικό ταξίδι μέσα στο πιο αγαπημένο έργο όλων των εποχών», αναφέρει η ανακοίνωση. Η ανακοίνωση για την προβολή του επεισοδίου έγινε ακριβώς στην επέτειο των 20 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, στις 16 Νοεμβρίου του 2001.

Ένα τρέιλερ 52 δευτερολέπτων παρουσιάζει στιγμές και από τις τέσσερις ταινίες και υπόσχεται πως το μυθικό cast θα επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η αγαπημένη «Ερμιόνη» της ταινίας, η κατά κόσμον Emma Watson, γράφει πως η συγκεκριμένη ταινία είναι το «σπίτι» της, ενώ αποκαλεί τον ρόλο της στις ταινίες του Harry Potter ως αγαπημένο της.

«Είμαι υπερήφανη όχι μόνο για το τι καταφέραμε ως ομάδα και ως ηθοποιοί, αλλά και για τα παιδιά που έγιναν ενήλικες μέσα από αυτό το μονοπάτι», έγραψε μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της ταινίας για την αγάπη και τη στήρική τους όλα αυτά τα χρόνια.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share