Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέος κύκλος “GodFather of Harlem” με τον Forest Whitaker αποκλειστικά στο Fox

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 22.40

19 Οκτωβρίου 2021 12:01
Νέος κύκλος “GodFather of Harlem” με τον Forest Whitaker αποκλειστικά στο Fox
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βραβευμένος με Oscar ®Forest Whitaker επιστρέφει στο Harlem στο ρόλο του θρυλικού μαφιόζου Bumpy Johnson! Εμπνευσμένη από αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, η βραβευμένη σειρά «Godfather of Harlem» επιστρέφει με νέο κύκλο τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Δείτε το trailer: Godfather of Harlem 2

Από τους Chris Brancato (Narcos, Hannibal, Law & Order) και Paul Eckstain, η σειρά «Godfather of Harlem» επιστρέφει με το 2ο κύκλο επεισοδίων στο FOX, για να εξερευνήσει τις συγκρούσεις του εγκληματικού υπόκοσμου και των πολιτικών δικαιωμάτων στο Harlem, την ταραχώδη χρονιά του 1964. Στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Bumpy Johnson μάχεται με τις εγκληματικές συμμορίες της Νέας Υόρκης για τον έλεγχο του κερδοφόρου «French Connection», ενός δολοφονικού δικτύου ηρωίνης που εκτείνεται από τη Μασσαλία έως το λιμάνι της Νέας Υόρκης.

Νέος κύκλος “GodFather of Harlem”

Με ένα συνδικάτο διανομής που περιλαμβάνει βαρόνους από άλλες μεγάλες αμερικάνικες πόλεις, ο Bumpy αντιγράφει το μήνυμα του Malcolm X περί οικονομικού εθνικισμού, όμως το φιλόδοξο σχέδιό του θα αντιμετωπίσει εμπόδια όχι μόνο από τους Ιταλούς, αλλά και από τη γυναίκα του Mayme (Ilfenesh Hadera), την κόρη του Elise (Antoinette Crowe-Legacy), τον αντίπαλο Adam Clayton Powell (Giancarlo Esposito), τον εισαγγελέα Robert Morgenthau (Justin Bartha), ακόμα και τον ίδιο τον Malcolm (Nigél Thatch).

Νέος κύκλος “GodFather of Harlem” με τον Forest Whitaker αποκλειστικά στο Fox

TAGS
 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share