Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/10 - 13/10: «Η γυναίκα που έφυγε» και «Ατυχές πήδημα ή παλαβό πορνό»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα!

7 Οκτωβρίου 2021 09:47
Οι ταινίες της εβδομάδας 7/10 - 13/10: «Η γυναίκα που έφυγε» και «Ατυχές πήδημα ή παλαβό πορνό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες αυτή τη φορά τυγχάνει να είναι μόνο δύο.

Η Γυναίκα που Έφυγε

Κορεάτικο δράμα του Χονγκ Σανγκ-σου που απέσπασε την Αργυρή Άρκτο στο περσινό Βερολίνο. Την ώρα που ο σύζυγός της λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, μια γυναίκα συναντά διαφορετικούς φίλους της στα περίχωρα της Σεούλ. Οι επαφές τους είναι άνετες και οικείες, ωστόσο βρίσκονται μεταξύ τους σε διαφορετικά μήκη κύματος, ανεξάρτητα από το τι δείχνουν και το πώς νιώθουν μέσα τους. Με τους: Κιμ Μιν-Χι, Σονγκ Σέον-μι, Λι Έουν-μι.

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό

Η Έμι, καθηγήτρια ιστορίας σε ένα πολύ καθώς πρέπει σχολείο, βλέπει την καριέρα και την υπόληψή της να απειλούνται όταν διαρρέει στο ίντερνετ μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου στην οποία πρωταγωνιστεί. Οργισμένοι γονείς απαιτούν την απόλυσή της, η Έμι όμως αρνείται να παραδώσει τα όπλα. Το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» είναι μια ταινία σε τρία, αφαιρετικά συνδεδεμένα μέρη: μια βόλτα στο Βουκουρέστι του σήμερα, ένα παιχνιδιάρικο γλωσσάρι από παραδοξολογίες κι αισχρότητες, που κορυφώνονται στο τρίτο μέρος, μία εκρηκτική κωμική αναμέτρηση.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share