Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πιο γλυκιά εμπειρία του καλοκαιριού!

21 Ιουλίου 2021 12:50
Η πιο γλυκιά εμπειρία του καλοκαιριού!

Στερηθήκαμε τον κινηματογράφο λόγω πανδημίας και κορονοϊού, όμως το θερινό σινεμαδάκι συνεχίζει να αποτελεί σταθερή αξία στην καλοκαιρινή μας βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας. Ένα από τα πιο ρομαντικά και ρετρό θερινά σινεμά είναι και το περίφημο “Cine Νοσταλγία” στο Νέο Ηράκλειο, που σε έναν όμορφο και δροσερό χώρο μάς προσκαλεί να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες.

Κινηματογράφος Νοσταλγία

cine νοσταλγία

θερινό σινεμά νοσταλγία ηράκλειο

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 1986, συνεχίζει ανελλιπώς μέχρι σήμερα να διασκεδάζει το φιλοθεάμον κοινό με επιλεγμένες ταινίες, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές που ισορροπούν ανάμεσα στον εμπορικό και τον ποιοτικό κινηματογράφο.

cine νοσταλγία ηράκλειο

θερινό σινεμά νοσταλγία

θερινό σινεμά

Γιατί καλοκαίρι στο Ηράκλειο σημαίνει Νοσταλγία. Για πολλούς είναι η πρώτη παιδική ταινία, το πρώτο εφηβικό ραντεβού, η πρώτη καλοκαιρινή έξοδος, που γίνεται συνήθεια, που εξελίσσεται σε... μανία και αποτελεί σήμα-κατατεθέν για τους δημότες αλλά και για όλους τους Αθηναίους που προτιμούν να δουν την αγαπημένη τους ταινία κάτω από τα άστρα, πίνοντας ένα δροσερό ποτό και τρώγοντας ποπ κορν.

θερινό σινεμά

«Στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολλά τοπόσημα όπως, για παράδειγμα, η Αθήνα με τους αρχαιολογικούς και τους λοιπούς τουριστικούς προορισμούς. Η Νοσταλγία είναι ένα, εάν όχι το κυριότερο, εξ αυτών. Το δημοτικό μας σινεμά ξεφεύγει από τα όρια της πόλης και υποδέχεται επισκέπτες από όλα τα βόρεια αλλά και τα υπόλοιπα προάστια του λεκανοπεδίου. Για αυτό και είμαστε περήφανοι που υπάρχει στην πόλη. Για αυτό και προσπαθούμε κάθε χρόνο να το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο» - Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Νικόλαος Μπάμπαλος

Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μπάμπαλος

«Όντας στην ηλικία που έζησα τη μετάβαση από τα παραδοσιακά ελληνικά σινεμά, στην εποχή των multiplex και, ακολούθως, τα τελευταία χρόνια στην κατανάλωση περιεχομένου από το διαδίκτυο, μπορώ να πω ότι η μαγεία του θερινού σινεμά δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Στον θερινό, δεν πάμε μόνο για την ταινία αλλά και για την ατμόσφαιρα, τα αρώματα του καλοκαιριού, το συναίσθημα. Και φέτος στη Νοσταλγία έχουμε φροντίσει να προσφέρουμε στον επισκέπτη έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό όλων των παραπάνω για να γίνουν όσο το δυνατό πιο όμορφα τα βράδια αυτής της περιπετειώδους εποχής». – Νίκος Σπυρόπουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ.

Νικόλαος Σπυρόπουλος

Διευθύνοντας κος. Νικόλαος Σπυρόπουλος

«Όταν αναλάβαμε με το Νίκο τη δημοτική επιχείρηση και, κατά συνέπεια, τη λειτουργία της Νοσταλγίας ξέραμε ότι πολλά από τα βράδια του καλοκαιριού θα πρέπει να τα περάσουμε στο σινεμά. Σας πληροφορώ ότι μόνο ως αγγαρεία ή δουλειά δεν μας φάνηκε. Η Νοσταλγία είναι ένα μέρος που πραγματικά ηρεμείς, ταξιδεύεις και καλώ όλους όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μας αυτά τα συναισθήματα να μας επισκεφθούν». – Έφη Κανλή, Αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ.

Info

Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Κέας & Τερψιχόρης, Ηράκλειο Αττική

Τηλ.: 210-2773731

https://www.facebook.com/nostalgiasummer/

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share