Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/06 - 30/06: "Η Αμερικανική προδοσία" και "Το Αίνιγμα"

Που και πότε μπορείτε να τις παρακολουθήσετε

24 Ιουνίου 2021 10:38
Οι ταινίες της εβδομάδας 24/06 - 30/06:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει και έτσι το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη.

Monday

Ο Μίκι και η Κλόι είναι δύο Αμερικανοί που γνωρίζονται στην καλοκαιρινή Αθήνα και ζουν μια συναρπαστική ερωτική σχέση. Όταν όμως ο χρόνος παραμονής της Κλόι στην Ελλάδα τελειώνει, πρέπει να πάρουν μια δεσμευτική απόφαση για το μέλλον τους.

Αμερικανική προδοσία

Γνωστή ως η «Σάλι του Άξονα», λόγω των αγγλόφωνων φιλοναζιστικών ραδιοφωνικών προγραμμάτων της κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η Αμερικανίδα Μίλντρεντ Γκίλαρς προσάγεται το 1948 σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Minari

Tο αμερικανοκορεατικό «Minari» έρχεται να δώσει συνέχεια στην οσκαρική ρέντα των ασιατικών ταινιών με μια οικογενειακή τραγωδία που υφαίνεται γύρω από το αμερικανικό όνειρο.

Οι διαρρήκτες

Έχοντας ανασύρει από τα βάθη της θάλασσας τρία νομίσματα - «χάρτη» ενός αμύθητου θησαυρού, τα οποία όμως κατέσχεσε το ισπανικό κράτος, ο βετεράνος τυχοδιώκτης Γουόλτερ αποφασίζει να τα πάρει πίσω. Οργανώνει λοιπόν το τέλειο σχέδιο για να μπει στο απόρθητο χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας της Ισπανίας την ημέρα που η εθνική ομάδα της χώρας θα παίζει στον τελικό του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ του 2010.

Το Αίνιγμα

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αστυνομικός επιθεωρητής ανακρίνει επίμονα έναν ευυπόληπτο δικηγόρο, ύποπτο για τη δολοφονία δυο μικρών κοριτσιών. Η βραδιά, όμως, θα εξελιχθεί εντελώς απρόβλεπτα και για τους δυο τους.

Μπομπ ο Χαρτοπαίκτης

Ο Μπομπ, πρώην γκάνγκστερ και νυν παθιασμένος χαρτοπαίκτης, θα βρεθεί στριμωγμένος οικονομικά και θα θυμηθεί τα παλιά. Θα οργανώσει τη ληστεία ενός καζίνου στη Ντοβίλ, χωρίς να υποψιάζεται πως η αστυνομία γνωρίζει τις προθέσεις του.

Μπλε Βελούδο

Η ανακάλυψη ενός κομμένου αυτιού οδηγεί τον νεαρό Τζέφρι σε μια έρευνα για μια όμορφη, μυστηριώδη τραγουδίστρια και μια ομάδα εγκληματιών που έχουν απαγάγει το παιδί της.

Μπλε Βελούδο (Trailer) from Summer Classics on Vimeo.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share