Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η Ελπίδα Του Κόσμου" και "Υπόθεση Κολλίνι" στις νέες ταινίες της εβδομάδας 29/10 - 05/11

Μην τις χάσετε!

29 Οκτωβρίου 2020 11:43

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές. Φυσικά, επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν και οι ταινίες αλλά και οι σειρές, δείτε εδώ την αλλαγή που κάνει το Netflix.

Πάμε να δούμε τις σημερινές πρεμιέρες:

Η Ελπίδα Του Κόσμου

Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Γκεντιγκιάν

Στη Μασσαλία, μια οικογένεια συγκεντρώνεται για τη γέννηση της μικρής Γκλόρια. Παρά τη χαρά τους, οι νεαροί γονείς έχουν πέσει σε δύσκολους καιρούς. Την ώρα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, επανασυνδέονται με τον πρώην κατάδικο παππού της νεογέννητης κόρης τους.

Υπόθεση Κολλίνι

Σκηνοθεσία: Marco Kreuzpaintner

Στον νεαρό δικηγόρο Κάσπαρ Λάινεν, ανατίθεται να υπερασπιστεί τον κύριο ύποπτο μιας θεαματικής υπόθεσης δολοφονίας. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι ο άνδρας που υπερασπίζεται, εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νομικά σκάνδαλα της Γερμανίας. Ένα καθηλωτικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Φέρντιναντ βον Σίραχ.

Το Θαύμα του Άγνωστου Αγίου

Σκηνοθεσία: Αλάα Εντίν Αλζέμ

Ελάχιστα λεπτά πριν τον συλλάβει η αστυνομία, ένας κλέφτης σκάβει έναν λάκκο και θάβει μια τσάντα γεμάτη χρήματα. Όταν μετά από έναν χρόνο αποφυλακίζεται, επιστρέφει για να ξεθάψει τα λεφτά. Αυτό όμως που βρίσκει είναι ότι έχει χτιστεί ακριβώς απάνω από τον λάκκο ένα μικρό μαυσωλείο αφιερωμένο σε έναν άγνωστο άγιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά γύρω έχει κατασκευαστεί ολόκληρο χωριό.

Έλα να Παίξουμε

Σκηνοθεσία: Tζέικομπ Τσέις

Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Σαν τον σκύλο με τη γάτα 3

Σκηνοθεσία: Σον Μακναμάρα

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share