Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Vivarium" και "Η Δίκη των 7 του Σικάγο" στις νέες ταινίες της εβδομάδας 1/10-8/10

Μην τις χάσετε

1 Οκτωβρίου 2020 13:48

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές. Φυσικά, επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν και οι ταινίες αλλά και οι σειρές, δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής του "La Casa de Papel" θα "πεθάνει" στον 5ο κύκλο.

Πάμε να δούμε τις σημερινές πρεμιέρες:

Vivarium
Σκηνοθεσία: Lorcan Finnegan

Καθώς ένα ζευγάρι ψάχνει να αγοράσει ένα σπίτι, ακολουθεί έναν μυστηριώδη μεσίτη και παγιδεύεται σε ένα παράξενο προάστιο. Ο Τζέσε Άιζενμπεργκ και η Ιμοτζεν Ποτς πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ αγωνίας που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

Η Δίκη των 7 του Σικάγου
Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

«Η Δίκη των 7 του Σικάγου» είναι η νέα ταινία του Άαρον Σόρκιν, και είναι ένα ακόμα καυστικό πολιτικό θρίλερ από τον μάστερ του είδους. Ακολουθεί τα πραγματικά γεγονότα του 1968, όπου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις στους δρόμους για όσα συμβαίναν στο Βιετνάμ πήραν μεγάλες διαστάσεις και η κυβέρνηση του Λίντον Τζόνσον έδωσε το σήμα για πλήρη καταστολή – κάτι που τις μεταμόρφωσε σε εξέγερση. Επί πέντε μέρες και πέντε νύχτες, το Σικάγο καιγόταν.

Δείτε τις πρεμιέρες της προηγούμενης εβδομάδας

Η Εποχή της Βροχής

Σκηνοθεσία: Άντονι Τσεν

Η Εποχή της Βροχής ξεπερνώντας κάθε είδους στερεότυπα και συχνά με απρόσμενο χιούμορ καταγράφει τη συγκινητική, σπάνιας λεπτότητας μετεωρική συνάντηση δύο μοναχικών, εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που μέσα από την ανάγκη τους για επαφή και τρυφερότητα βλέπουν τις ως τότε ταυτότητές τους να ανατρέπονται και έρχονται αντιμέτωποι ο καθένας με τη δική του ενηλικίωση.

Δείτε το trailer:

Πόλεμος στο Σπίτι

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ

Ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και επινοεί με τους φίλους του φάρσες για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα… Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

Δείτε το trailer:

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share