Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τιμώμενος Επισκέπτης" και "Tenet" στις νέες ταινίες της εβδομάδας (27/08 - 03/09)

Μην τις χάσετε!

27 Αυγούστου 2020 12:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές. Φυσικά, επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν και οι ταινίες αλλά και οι σειρές, δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής του "La Casa de Papel" θα "πεθάνει" στον 5ο κύκλο.

Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές πρεμιέρες:

Tenet
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ο πρωταγωνιστής οπλισμένος μονάχα με την λέξη Tenet, μάχεται για την επιβίωση ολόκληρου του πλανήτη. Σε ένα ταξίδι μέσα από έναν παράδοξο κόσμο προσπαθεί να φέρει εις πέρας μία αποστολή πέρα από τον πραγματικό χρόνο.

Τιμώμενος Επισκέπτης
Σκηνοθεσία: Ατόμ Εγκογιάν

Ο Τζιμ και η κόρη του Βερόνικα, μια νεαρή δασκάλα μουσικής, επιχειρούν να ξεδιπλώσουν τις πολύπλοκες ιστορίες τους και τα αλληλένδετα μυστικά τους. Μετά από μια φάρσα που εξελίσσεται πολύ άσχημα, η Βερόνικα καταδικάζεται αδίκως για ένα, σεξουαλικής φύσεως, έγκλημα. Παρ’ όλα αυτά, η Βερόνικα θεωρεί πως της αξίζει να τιμωρηθεί για κάποια άλλα εγκλήματα του παρελθόντος που την βαραίνουν, και για τα οποία νιώθει ένοχη. Ο πατέρας της, αδυνατεί να καταλάβει την αδιάλλακτη στάση της κόρης του, και η αγωνία του αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την ζωή του.

Ο Πατέρας
Σκηνοθεσία: Kristina Grozeva, Petar Valchanov

O Vasil χάνει την γυναίκα που έζησε για χρόνια μαζί της. Στην κηδεία, μια άγνωστη γυναίκα ισχυρίζεται πως η νεκρή του σύζυγος επικοινώνησε μαζί της στο τηλέφωνο. Και τότε, εκείνος ξεκινάει μια μεταφυσική αναζήτηση για τη χαμένη του αγάπη, παρά τις αντιρρήσεις και τις αμφιβολίες του γιου του.

Η Γκαρσονιέρα
Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Ο Σι Σι Μπάξτερ (Τζακ Λέμον) είναι ένας υπάλληλος γραφείου, ο οποίος ευνοεί τους συναδέρφους του δίνοντάς τους το κλειδί της γκαρσονιέρας του για τις εξωσυζυγικές τους περιπέτειες. Ανάμεσά τους είναι και το αφεντικό του, ο Τζέι Ντι Σέλντρεϊκ (Φρεντ Μακ Μάρεϊ), που ο Μπάξτερ μαθαίνει πως χρησιμοποιεί το διαμέρισμά του για να κοιμάται με τη Φραν Κιούμπελικ (Σίρλεϊ Μακ Λέιν), την γλυκιά χειρίστρια ανελκυστήρων, με την οποία είναι εκείνος ερωτευμένος . Όταν ο Σέλντρεϊκ όμως παρατάει τη νεαρή γυναίκα, εκείνη προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μπάξτερ να σώσει τη γυναίκα των ονείρων του, χάνοντας πιθανότατα τη δουλειά του.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share