Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Wild Rose", "Όνειρα Στην Καλιφόρνια" και "Το Κόλπο του Αιώνα" στις νέες ταινίες της εβδομάδας (09/07-15/07)

Μην τις χάσετε!

9 Ιουλίου 2020 12:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές. Φυσικά, επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν και οι ταινίες αλλά και οι σειρές, δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής του "La Casa de Papel" θα "πεθάνει" στον 5ο κύκλο.

Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές πρεμιέρες:

Wild Rose
Σκηνοθεσία: Tom Harper

Έτοιμη να βρεθεί και πάλι ελεύθερη, μετά από ένα χρόνο στη φυλακή για κατοχή ναρκωτικών, η 23χρονη Rose-Lynn βρίσκει καταφύγιο στα δυο της μικρά παιδιά και στην μητέρα της. Όμως το ελεύθερο πνεύμα της, η επαναστατική της διάθεση και το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια της κάντρι θα την φυλακίσουν στις οικογενειακές συμβάσεις και θα φέρουν συγκρούσεις. Από ένα γύρισμα της τύχης, θα ονειρευτεί ξανά τον εαυτό της να τραγουδάει. Πόσο εύκολο είναι όμως να μην περπατάς μονάχος στα σύννεφα, αλλά να κάνεις και τα σύννεφα να περπατούν μαζί σου;

Το Κόλπο του Αιώνα
Σκηνοθεσία: Αριέλ Γουϊνογκράδ

Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα της τράπεζας Banco Rio και κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Όσο περνούν οι ώρες και οι ληστές δεν παραδίδονται, η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο. Μόλις, όμως, μπουν στο κτίριο, τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη…

Όνειρα Στην Καλιφόρνια

Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα

Η Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον) είναι η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, η οποία έχει περιοριστεί στο να κάνει καθημερινά θελήματα, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο, που είναι να γίνει μια μέρα η ίδια μουσική παραγωγός. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας (ο ράπερ Ice Cube) παρουσιάζει στην Μάγκι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνουν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Made in Italy
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ ’ Άρσι

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.

Ένα Γιατρό Παρακαλώ!
Σκηνοθεσία: Tristan Séguéla

O Serge είναι αρκετά ασυνεπής στη δουλεία του το τελευταίο διάστημα και δεν τον «παίρνει» να κάνει και άλλο λάθος. Την παραμονή των Χριστουγέννων είναι ο μόνος γιατρός σε εφημερία για κατ’ οίκον επισκέψεις. Όταν τραυματίζεται σε ένα ατύχημα με τον Μelek, ένα delivery boy δεν έχει άλλη λύση από το να στείλει αυτόν ως γιατρό στη θέση του.

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι
Σκηνοθεσία: Ράσμους Α. Σίβερτσεν, Μάριτ Μοουμ Ον

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share