Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το "Σημείο Καμπής" και το "Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου" στις νέες ταινίες της εβδομάδας (12/03 - 19/03)!

Μην τις χάσετε!

12 Μαρτίου 2020 14:05
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές.

Φυσικά, μην ξεχνάμε και τις παλαιότερες ταινίες που μας έχουν συγκλονίσει, όπως τα εγκλήματα που έγιναν ταινίες.

Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου

Σκηνοθεσία: Cédric Kahn
Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στην νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρονών. Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δυο γιοι τους: ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν…


Το Σημείο Καμπής

Σκηνοθεσία: Φρίντριχ Έρμλερ
Η ταινία του Fridrikh Ermler βασίστηκε στο σενάριο του Boris Chrskov και μιλά για τα σχέδια μάχης που πραγματοποιούσε ο Κόκκινος Στρατός κατά τη διάρκεια της υπεράσπισης του Στάλινγκραντ από τους ναζί. Μία πολεμική ταινία, στην οποία η σταλινική στρατιωτική στρατηγική δεν παρουσιάζεται μέσα από σκηνές μάχης, αλλά μέσα από την οπτική των ανθρώπων που την συνέλαβαν και την οργάνωσαν.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share