Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κινηματογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου: Μην χάσετε την Κυριακή (8/3) τον "Σανκάρα"!

Ένα μοναδικό show

7 Μαρτίου 2020 15:59
Κινηματογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου: Μην χάσετε την Κυριακή (8/3) τον

Ένα μοναδικό show «μαγείας και ψευδαισθήσεων» επί σκηνής για μικρούς και μεγάλους από τον κορυφαίο 'Ελληνα μάγο Σανκάρα. Την Κυριακή 08/03/2020 . Ώρα παράστασης: 15:00. Τιμή εισιτηρίου, γενική είσοδος 8,00€.

ΣΑΝΚΑΡΑ
“Magic inside”

Ένα μοναδικό show «μαγείας και ψευδαισθήσεων» επί σκηνής για μικρούς και μεγάλους από τον κορυφαίο 'Ελληνα μάγο Σανκάρα

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα,ο Σανκάρα και η ομάδα του σας προσκαλούν σε ένα θέαμα ικανό να καταπλήξει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Ο Σανκάρα έχοντας ως άσο στο μανίκι του τα πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερά του,το μοναδικό και αγχολυτικό του χιούμορ, καταφέρνει και μαγνητίζει από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο θεατή δίνοντας του το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επι σκηνής.

Φαντάσου να βρίσκεσαι εσύ σε αυτή τη σκηνή, να βλέπεις τη μαγεία να ξετυλίγεται μπροστά σου και τα μάτια σου να μην σε απατούν, να βλέπεις τον Σανκάρα να διακτινίζεται, να τον αποζητάς και να εμφανίζεται πίσω σου, δίπλα σου και να μοιάζει σαν να μην κουνήθηκε ποτέ από τη σκηνή!

Αν πιστεύεις στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σε περιμένουν για ένα ευφάνταστο magical and illusion show. Αν δεν πιστεύεις στη μαγεία, καιρός να διαψευστείς.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ Λ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ,ΩΡΑ 15:00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share