Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Joker και το διαδίκτυο έπεσε!

Δείτε το τρέιλερ...

29 Αυγούστου 2019 13:58
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Joker και το διαδίκτυο έπεσε!

Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για το «Joker» έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το τι περιμένουμε να δούμε από την ταινία που υπόσχεται πολλά και με βάση το τρέιλερ που είδαμε περιμένουμε περισσότερα.

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο νέος Τζόκερ και πριν αναλάβει το ρόλο του κακού προετοιμάστηκε, όσο καλύτερα μπορούσε, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χαρακτήρα ενός ανθρώπου που πάσχει από το σύνδρομο του παθολογικού γέλιου.

«Είδα βίντεο που δείχνουν άτομα που πάσχουν από παθολογικό γέλιο, μία ψυχική ασθένεια που κάνει κάποιον να γελάει ανεξέλεγκτα» εξήγησε ο ηθοποιός. Η απίστευτη ασθένεια προκαλεί ακούσιου γέλιο ή κλάμα χωρίς να υπάρχει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα.

Ο τρόπος που ο Φίνιξ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα πνευματικό και νευρολογικό πρόβλημα υγείας στον «κόσμο του κακού» θα είναι διαφορετική από την μέχρι τώρα προσέγγιση του ρόλου, καθώς θα κινηθεί στο χώρο του ψυχολογικού ρεαλισμού και δεν θα μεταφερθεί ως ακόμα ένας ήρωας κόμικς, επισημαίνεται στο ιταλικό περιοδικό Il Vernerdi, που φιλοξενεί την συνέντευξη του Χοακίν Φίνιξ.

Η ταινία «The Joker» έρχεται δέκα χρόνια μετά από την προσέγγιση του ρόλου από τον μετά θάνατο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Χιθ Λέτζερ στην ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης» και τρία χρόνια από την αμφιλεγόμενη προσέγγιση του ρόλου από τον Τζάρετ Λέτο στην ταινία «Ομάδα αυτοκτονίας».

Το «Joker» θα προβληθεί στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 31 Αυγούστου, και θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Black Panther: Αυτή είναι η ημερομηνία της δεύτερης ταινίας!

Ο πρόεδρος των Marvel Studios Kevin Feige με τον σκηνοθέτη της ταινίας Black Panther, Ryan Coogler, ανακοίνωσαν ότι έρχεται επίσημα το sequel της επιτυχημένης ταινίας που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018. Αυτός είναι ο τίτλος της νέα ταινίας του Τζέιμς Μπόντ!

Παρότι δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ο επίσημος τίτλος του sequel, πλέον γνωρίζουμε πως θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 6 Μαΐου του 2020, πολύ πιο σύντομα δηλαδή από ό,τι περιμέναμε.

Ο Chadwick Boseman θα επιστρέψει σίγουρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του T’Challa, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν υπάρχει περιθώριο να εμφανιστεί ξανά ο Michael B. Jordan στο ρόλο του Killmonger. Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες χρονοδιάγραμμα ταινιών της Marvel/ Disney για τα επόμενα χρόνια.

Ο Νίο επιστρέφει! Και επίσημα το Matrix 4 έρχεται!

Eίκοσι χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, o Νίο επιστρέφει και πολύ σύντομα θα έχουμε τη χαρά να δούμε το Matrix 4. "Μόνος στο σπίτι": Έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη!

Όπως αναφέρει το Variety, μαζί επιστρέφουν ο Κιάνου Ριβς ως Νίο και η Κάρι Αν Μος στο ρόλο της Τρίνιτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε χθες ο πρόεδρος του ομίλου Warner Bros. Picture Group, Τόμπι Έμεριχ, την παραγωγή του The Matrix 4 και τη διανομή της ταινίας παγκοσμίως θα αναλάβουν οι Warner Bros. και Village Roadshow Pictures.

Όπως και στα προηγούμενα τρία φιλμ το σενάριο θα υπογράψει η μια εκ των αδερφών Γουατσόφσκι, Λάνα, η οποία θα βρίσκεται και πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι.

Σημειώνεται ότι συνολικά η τριλογία επιστημονικής φαντασίας: «The Matrix» (1999), «The Matrix Reloaded» (2003) και «The Matrix Revolutions» (2003) είχε σημειώσει συνολικές εισπράξεις 1.6 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το Variety τα γυρίσματα του The Matrix 4, θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share