Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μόνος στο σπίτι": Έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη!

Η ταινία που όλοι αγαπάμε...

9 Αυγούστου 2019 15:50

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney , ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Δείτε το «απαγορευμένο» ντοκιμαντέρ της Disney για τους εξωγήινους που παίχτηκε μόνο μια φορά! (photos-video)

Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.

Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Μόλις κυκλοφόρησε! Η Μουλάν "ζωντανεύει" στη νέα live action ταινία της Disney!

H Disney έχει αποφασίσει ότι θέλει να αναβιώσει την χρυσή δεκαετία του 90, ξανα-παρουσιάζοντας όλες τις ταινίες που την έκαναν διάσημη! Μετά τον βασιλιά των Λιονταριών που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, έρχεται η live action έκδοση της Μουλάν.

Mια ηρωίδα την οποία είχαμε συναντήσει στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1998 και πλέον live action μορφή, με την πρώτo trailer από την ταινία να μας αποκαλύπτεται, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Niki Caro, σενάριο των Elizabeth Martin και Lauren Hynek, ενώ πρωταγωνιστούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, Gong Li, Jet Li.

H υπόθεση του animation είχε να κάνει με τη Mulan, μια δυναμική πριγκίπισσα που πάντα ένιωθε πως δεν ταιριάζει τόσο στην βασιλική αίγλη της καθημερινότητας της. Μια μέρα και ενώ ο πατέρας της, ο βασιλιάς, καλείται να πάει σε πόλεμο, εκείνη ντύνεται ανδρικά και πάει να πολεμήσει στο πλευρό της Κινέζων στρατιωτών του τόπου της. Με την βοήθεια ενός μικροσκοπικού δράκου η Mulan αντεπιτίθεται στους Huns και μεταμορφώνεται σε μια ηρωίδα του στρατού, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει την καρδιά του εκλεκτού της, του αρχηγού του στρατού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Γούντι Άλεν θα σκηνοθετήσει...όπερα!

Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας! (8/8-15/8)!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Σινεμά στο Αthensmagazine.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share