Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας! (8/8-15/8)!

Το Athensmagazine.gr προτείνει!

8 Αυγούστου 2019 13:04
Αυτές είναι οι  νέες ταινίες της εβδομάδας! (8/8-15/8)!

Πέμπτη σήμερα και οι νέες ταινίες της εβδομάδας έρχονται για να κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όσα θα παρακολουθήσουμε..

Ωστόσο, ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες την τελευταία δεκαετία για την Ελλάδα;

Ο Έκπτωτος

Ο κόσμος ενός διεφθαρμένου πολιτικού καταρρέει στον “Έκπτωτο”, το νέο πολιτικό θρίλερ του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (“Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει”) που μιλάει για την τεράστια πολιτική κρίση που έχει συγκλονίσει την Ισπανία – αλλά ταυτόχρονα είναι ανατριχιαστικά αναγνωρίσιμη σε όλον τον κόσμο. Έξυπνο, συναρπαστικό και επίκαιρο σινεμά, και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς στην Ισπανία, με επτά βραβεία Γκόγια, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ και Β’ Ανδρικής Ερμηνείας.

Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος

https://youtu.be/AmhCVFRqgbY

Γκανγκστερικό δράμα με τις Ελίζαμπεθ Μος και Μελίσα ΜακΚάρθι. Όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι νοικοκυρές γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους συνεχίζοντας το «έργο» τους, δηλαδή να κινούν τα νήματα της μαφίας που εξουσιάζει τη διαβόητη και επικίνδυνη περιοχή του Χελς Κίτσεν στη Νέα Υόρκη των ‘70s.

Χαλαρώστε Κύριε Αλέν / Un Homme PresséΧαλαρώστε Κύριε Αλέν

O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά. Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας. Όμως, καθώς η διαδικασία της αποκατάστασης θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, ο Αλέν θα συνειδητοποιήσει σταδιακά πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του τον προσπέρασε.

Έρωτας Αλά Ιταλικά (LITTLE ITALY)

Τρεις Γενιές. Δύο Οικογένειες. Μία μόνο συνταγή για την τέλεια PIZZA. Μια νεαρή σεφ επιστρέφει από το Λονδίνο στην πατρίδα της και ξεκινάει μια σχέση με τον παιδικό της φίλο Λίο, έναν μάγειρα ειδικό στην pizza, με όνειρο να φτιάξει το δικό του εστιατόριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι γονείς τους είναι θανάσιμοι εχθροί, καθώς έχουν ανταγωνιστικά εστιατόρια το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share