Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή την εβδομάδα θα τρομάξουμε! Θρίλερ και αγωνία στις ταινίες της εβδομάδας! (25/7- 01/08)

Τι ταινίες θα δούμε;

25 Ιουλίου 2019 11:19
Αυτή την εβδομάδα θα τρομάξουμε! Θρίλερ και αγωνία στις ταινίες της εβδομάδας! (25/7- 01/08)

Αυτή την εβδομάδα θα τρομάξουμε...! Πολύ αγωνία! Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ταινιών αυτής της εβδομάδας!

Βέβαια αν δεν πρόλαβες να δεις τις ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ!

Sex & Ψυχανάλυση

Ψυχολογικό θρίλερ με τις Βιρζινί Εφιρά και Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η Σιμπίλ, μια ψυχοθεραπεύτρια που έχει κουραστεί να κάνει αυτή τη δουλειά, αποφασίζει να επιστρέψει στο πραγματικό της πάθος, τη συγγραφή. Όμως η θυελλώδης ζωή της ασθενούς της, Μαργκό, αποτελεί ενδιαφέρουσα –σε βαθμό εμμονής– πηγή έμπνευσης για το βιβλίο της.

Η Ληστεία της Μαφίας

Heist movie που βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας συμμορίας από μικροεγκληματίες, η οποία αποπειράθηκε να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στο Ρόουντ Άιλαντ του 1975.

Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι

Δραματικό θρίλερ με τη Ζιλιέτ Μπινός στο ρόλο μίας χωρισμένης μητέρας δύο παιδιών και καθηγήτριας πανεπιστημίου, η οποία έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα στο διαδίκτυο για να κατασκοπεύσει τον πρώην της. Σύντομα όμως η ίδια θα βρεθεί εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο».

Τέλεια νέα: Ανακοινώθηκε 2η ταινία Simpsons!

Polaroid

Νεανική ταινία τρόμου από τον παραγωγό των «Σήμα Κινδύνου» και «Η Κατάρα». Η μοναχική έφηβη Μπερντ βρίσκει τυχαία μια vintage polaroid φωτογραφική μηχανή και σύντομα ανακαλύπτει το κρυφό «μυστικό» της: όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Cuba Libre

Ο Συμεών και ο Σαμουήλ, δύο νεαρά παιδιά Αφροκουβανικής καταγωγής και οι πιο έξυπνοι στην τάξη τους, γίνονται οι βασικοί αφηγητές της ιστορίας πίσω από τη μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της Κούβας.

Η Γνωριμία της Σάρκας

Μια εικόνα της σύγχρονης Αμερικής μέσα από τις σεξουαλικές περιπέτειες δυο ανδρών, τους οποίους παρακολουθούμε από το κολέγιο μέχρι την ώριμη ηλικία, σε μια ταινία του 1971 σε σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς, με τους Τζακ Νίκολσον, Αρτ Γκαρφάνκελ, Κάντις Μπέργκεν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

The Jesus Rolls: Ο "Big Lebowski" επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη!

Αποσύρεται από την σκηνοθεσία ο Ταραντίνο;

Δείτε περισσότερα θέματα για σινεμά στο Athensmagazine.gr!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share