Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μόλις κυκλοφόρησε! Η Μουλάν "ζωντανεύει" στη νέα live action ταινία της Disney!

Δείτε το τρέιλερ

8 Ιουλίου 2019 13:06
Μόλις κυκλοφόρησε! Η Μουλάν

H Disney έχει αποφασίσει ότι θέλει να αναβιώσει την χρυσή δεκαετία του 90, ξανα-παρουσιάζοντας όλες τις ταινίες που την έκαναν διάσημη! Μετά τον βασιλιά των Λιονταριών που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, έρχεται η live action έκδοση της Μουλάν.

Mια ηρωίδα την οποία είχαμε συναντήσει στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1998 και πλέον live action μορφή, με την πρώτo trailer από την ταινία να μας αποκαλύπτεται, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Niki Caro, σενάριο των Elizabeth Martin και Lauren Hynek, ενώ πρωταγωνιστούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, Gong Li, Jet Li.

H υπόθεση του animation είχε να κάνει με τη Mulan, μια δυναμική πριγκίπισσα που πάντα ένιωθε πως δεν ταιριάζει τόσο στην βασιλική αίγλη της καθημερινότητας της. Μια μέρα και ενώ ο πατέρας της, ο βασιλιάς, καλείται να πάει σε πόλεμο, εκείνη ντύνεται ανδρικά και πάει να πολεμήσει στο πλευρό της Κινέζων στρατιωτών του τόπου της. Με την βοήθεια ενός μικροσκοπικού δράκου η Mulan αντεπιτίθεται στους Huns και μεταμορφώνεται σε μια ηρωίδα του στρατού, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει την καρδιά του εκλεκτού της, του αρχηγού του στρατού.

Η Χάλι Μπέιλι θα είναι η νέα "Μικρή Γοργόνα"!

Οι real life μεταφορές της Disney γίνονται ολοένα και περισσότερες και η Μικρή Γοργόνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανακοινώθηκε λοιπόν από τον κολοσσό της βιομηχανίας διασκέδασης πως η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B Χάλι Μπέιλι θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Άριελ στην επερχόμενη ταινία!

Η Χάλι Μπέιλι που σχηματίζει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σε μια πρώτη της αντίδραση έγραψε στο Twitter ότι "το όνειρό της έγινε πραγματικότητα". Μαζί με το μήνυμά της ανάρτησε ένα σκίτσο που απεικονίζει την πριγκίπισσα Άριελ -που έχει κοκκινωπά μαλλιά και το άσπρο δέρμα στα κινούμενα σχέδια- με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Η επιλογή της ομάδας της ταινίας εστιάστηκε στη μικρή προστατευόμενη της παγκόσμιας σταρ Μπιγιονσέ έπειτα από μακρά έρευνα, υπογράμμισε ο σκηνοθέτης Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος δήλωσε: "Μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο".

Η είδηση πυροδότησε σχόλια στο Twitter όπου οι λάτρεις της Άριελ ήταν διχασμένοι όσον αφορά το χρώμα του δέρματος που θα πρέπει να έχει, κατ’ αυτούς, η ηρωίδα τους.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι Τζέικομπ Τρεμπλέι, Ακουαφίνα και η Μελίσα Μακάρθι στον ρόλο της Ούρσουλα.

Ο Μάρσαλ θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Τζον ΝτεΛούκα, Μαρκ Πλατ και Λιν Μάνουελ Μιράντα.

Η ταινία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989 από τους Άλαν Μένκεν και Χάουαρντ Άσμαν, καθώς και νέα τραγούδια από τους Μένκεν και Μιράντα.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Γούντι Άλεν θα σκηνοθετήσει...όπερα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Σινεμά στο Αthensmagazine.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share