Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Ντάνιελ Κρερκ για μια φορά Τζειμς Μποντ! Ποιος διάσημος ηθοποιός να παίξει τον κακό;

Δείτε λεπτομέρειες...

25 Απριλίου 2019 17:10
Ο Ντάνιελ Κρερκ για μια φορά Τζειμς Μποντ! Ποιος διάσημος ηθοποιός να παίξει τον κακό;

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στην 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο από τη Βρετανία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί.

Επιπλέον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, που τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα βρίσκεται στο καστ του νέου Τζέιμς Μποντ, είπε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Ράμι Μάλεκ, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Λέα Σεϊντού, που επιστρέφει στον ρόλο της δρος Μαντλίν Σουάν, και του Βρετανού Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του «Μ».

Αποκάλυψη σε live streaming: Αυτός είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ!

Τέλος η αγωνία για τους θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ, καθώς σήμερα ανακοινώνεται σε live μετάδοση το καστ της νέας ταινίας του θρυλικού μυστικού πράκτορα.

Εκτός από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν, θα γίνει γνωστό και το όνομα της επερχόμενης ταινίας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν «σε απευθείας σύνδεση από έναν εικονικό προορισμό του saga 007» και θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει στο διαδίκτυο από τις 15.10 ώρα Ελλάδας.

Οι θαυμαστές καλούνται να θέσουν τα ερωτήματά τους για την 25η ταινία με τις περιπέτειες του Βρετανού κατασκόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #BOND25. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τους συντελεστές της ταινίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο 51χρονος Ντάνιελ Κρεγκ, θα φορέσει για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου Τζέιμς Μποντ, αν και είχε ανακοινώσει το 2017 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μεταξύ των πρωταγωνιστών θα βρίσκεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού, που είχε υποδυθεί τη Μαντλέν Σουάν στο Spectre, όπως και οι Βρετανοί Μπεν Γουίσοου, που επιστρέφει στον ρόλο του Q και Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του Μ.

Η βρετανική ταμπλόιντ Mirror έγραψε πως σκηνές της ταινίας έχουν ήδη γυριστεί στη Νορβηγία και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Τζαμάικα ή την Ιταλία.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα.

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση την ανακοίνωση του καστ της σειράς:

Αυτός είναι ο νέος Τζέιμς Μπόντ;

Έχει πολύ ώραία μάτια και είναι μπαμπάς!

Έγινε γνωστός όταν επαίξει ένα "θεό".

Από τότε η καριέρα απογειώθηκε και περιμένουμε να το δούμε στην καινούργια ταινία Avengers: Endgame

Ακόμα να τον καταλάβετε;

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανοί διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ, εφόσον αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την κινηματογραφική σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ και τώρα ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ένας από αυτούς.


Ο Αυστραλός ηθοποιός, σύμφωνα με το ΑΠΕ ρωτήθηκε για τον εμβληματικό ρόλο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Balance.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ερμηνεία του ως James Hunt στην ταινία «Rush» ήταν «το επαγγελματικό εισιτήριο» για τον Τζέιμς Μποντ.

Ο Κρις Χέμσγουορθ είπε: «Όταν γυρίζαμε το “Rush” κάποιος το είπε και σκέφτηκα, “ωραία, αν αυτή είναι η βιντεοταινία μου για ακρόαση, τότε σπουδαία. Δεν νομίζω ότι θα συναντήσετε ποτέ κάποιον που δεν θέλει να κάνει μία προσπάθεια για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Θα ήθελα πολύ να το κάνω».

«Αλλά αυτό εξαρτάται από τόσα πολλά στοιχεία και είναι πέρα από μένα. Δεν είσαι εσύ που μπορείς να αποφασίσεις» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

«Είναι κάτι για το οποίο συμφωνούν η κοινότητα των θαυμαστών των ταινιών James Bond, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι και όλοι οι συντελεστές, πρέπει να είναι μια από κοινού απόφαση. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι μπορούν να το διευθετήσουν» τόνισε ο Κρις Χέμσγουορθ .

Σημείωνεται ότι ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ και ο Άγγλος ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα είναι μόνο δύο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share