Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο ευγενικός κύριος Λίνκ: Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους!

Ήταν όλοι εκεί!

15 Απριλίου 2019 17:13
Ο ευγενικός κύριος Λίνκ: Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους!

Ο ευγενικός κύριος Λίνκ από την ODEON έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 13 Απριλίου και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να απολάυσει αυτή την καταπληκτική ταινία.

Μεταξύ του κόσμου βρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας που χάρισαν τη φωνή τους. Στο ΟDEON Starcity βρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Κωστής Μαραβέγιας για να συναντήσουν τους μικρόυς τους φίλους!

Ο Κωστής Μαραβέγιας που δανείζει τη φωνή του στον ευγενικό κύριο Λινκ δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει «σε αυτή την υπερπαραγωγή», όπως λέει χαρακτηριστικά, και απολαμβάνει την παρέα του συμπρωταγωνιστή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ. Ο κύριος Λινκ είναι σύμφωνα με τον Μαραβέγια «ένας γκαφατζής αλλά αγαθός και ευγενικός πίθηκος αλλά όχι ακριβώς πίθηκος!».

Στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας συνοδευόμενος από την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η πρεμιέρα έγινε σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση.

Να σας πούμε και λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία "ο ευγενικός κύριος Λίνκ" είναι μια ταινία για μικρούς και μεγάλους με πολύ δράση, χιουμορ και συναίσθημα. Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την Odeon

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share