Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 5 best sellers που θα μεταφερθούν στην μεγάλη οθόνη τον χειμώνα!

5 Σεπτεμβρίου 2017 12:17
Αυτά είναι τα 5 best sellers που θα μεταφερθούν στην μεγάλη οθόνη τον χειμώνα!

Τα βιβλία παραμένουν η βασική πηγή έμπνευσης για την μεγαλύτερη κινηματογραφική βιομηχανία του κόσμου, το Hollywood, ένα φαινόμενο που μόνο τυχαίο δεν είναι αφού εξασφαλίζουν μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών έχουν βασιστεί σε βιβλία όπως η τριλογία του Νονού και το Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ (The Shawshank Redemption)μεγαλύτερη δημοσιότητα από το αναγνωστικό κοινό που περιμένει την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη ενώ ταυτόχρονα η ταινία βασίζεται σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρωτότυπο υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ: Γι' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Ας δούμε λοιπόν τα 5 καλύτερα best sellers που θα γίνουν ταινίες φέτος το χειμώνα:

Έγκλημα στο εξπρές Οριάν- Agatha Christie

"Ένα από τα μεγαλύτερα best seller όλων των εποχών"

Γυρίζοντας στην Ευρώπη με το εξπρές Οριάν, ο Ηρακλής Πουαρό, ελπίζει να φτάσει μια ώρα αρχύτερα.

Το τρένο θα ακινητοποιηθεί από τα χιόνια ανάμεσα στο Βίνκοβιτς και στο Μπροντ της Γιουγκοσλαβίας και η ανησυχία θα δώσει τη θέση της στην αγωνία, καθώς ο Πιερ Μισέλ, ο συνοδός του τρένου, ύστερα από επανειλημμένες απόπειρες, θα κατορθώσει να εισχωρήσει στο κλειστό διαμέρισμα της κλινάμαξας, όπου τον περιμένει υπομονετικά ένα πτώμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το στιλάτο μαύρο πουλόβερ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

Το αυτό- Stephen King

"Το πιο τρομακτικό αλλά και το πιο αληθινό βιβλίο του Stephen King"

Στα φρεάτια και τους υπονόμους, το "Αυτό" καραδοκεί και παίρνει τη μορφή εφιάλτη, του βαθύτερου τρόμου που φωλιάζει σε κάθε παιδί. Τα χρόνια περνούν, τα παιδιά μεγαλώνουν, εγκαταλείπουν την πόλη, λησμονούν.

Μέχρι τη στιγμή που κάποιος τους καλεί να επιστρέψουν, για να αντιμετωπίσουν για μία ακόμα φορά το Αυτό, που σαλεύει σαν ερπετό στα σκοτεινά έγκατα της μνήμης τους καθώς αναδύεται για να μετατρέψει τους εφιάλτες του παρελθόντος σε μια ανείπωτα φρικτή πραγματικότητα.

Θαύμα- R.J Palacio

"Tο πρώτο της μυθιστόρημα για παιδιά της R.J. Palacio και #1 Best Seller στους New York Times για περισσότερα από 3 συνεχή χρόνια"

"Το ξέρω ότι δεν είμαι ένα συνηθισμένο εννιάχρονο αγόρι! Θέλω να πω, φυσικά και κάνω συνηθισμένα πράγματα. Τρώω παγωτό. Κάνω ποδήλατο. Παίζω μπάλα. Έχω Xbox. Κάτι τέτοια πράγματα με κάνουν ένα συνηθισμένο παιδί. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Επίσης νιώθω συνηθισμένος. Μέσα μου. Ξέρω όμως πως τα συνηθισμένα παιδιά δεν τα κοιτάζουν παράξενα μόλις εμφανιστούν κάπου... ξέρω πως τα συνηθισμένα παιδιά δεν κάνουν τα άλλα παιδιά να φεύγουν φωνάζοντας από την παιδική χαρά."

Ένα κάποιο τέλος-Julian Barnes

"Ένα βιβλίο που σε κάθε του ανάγνωση αποκαλύπτει νέα νοήματα".Βραβείο MAN BOOKER 2011

Τέσσερις φίλοι: ο Κόλιν, ο Άλεξ, ο Τόνι και ο Έιντριαν, στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Σeξουαλικά καταπιεσμένοι, παθιασμένοι με τα βιβλία και τις ιδέες, περνούν την ερωτικά άνυδρη, άχαρη εφηβεία τους ανταλλάσσοντας αστεία και κάνοντας πλάκες.

Όταν η ζωή του θα πάρει την τραγική, τελική της στροφή, οι φίλοι θα σκορπίσουν, θα συνεχίσουν και θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν. Όμως το παρελθόν συχνά επιστρέφει, ζητώντας εξηγήσεις από το παρόν. Ο Τόνι, εξηντάρης πια, απολαμβάνει ήρεμα τις μικροχαρές της μοναχικής του καθημερινότητας, όταν ξαφνικά το αναπάντεχο κληροδότημα από ένα λησμονημένο πρόσωπο ανατρέπει τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 06 Σεπτεμβρίου! Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Ο χιονάνθρωπος-Jo Nesbo

"To best seller που πούλησε 30 εκατομμύρια παγκοσμίως"

Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share