Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας φέρνουν τρελό γέλιο και... περιπέτεια! (videos)

22 Ιουνίου 2017 16:17
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας φέρνουν τρελό γέλιο και... περιπέτεια! (videos)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα (22-28/06). Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Εκδίκηση με Στυλ

Μια τριάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν και Άλαν Άρκιν, σμίγουν στην μεγάλη οθόνη για το remake της ταινίας του Μάρτιν Μπρεστ, «Εκδίκηση με Στυλ». Αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ριψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους.

Έρωτες & Φιλίες

Η Λαίδη Σούζαν Βέρνον είναι μια όμορφη χήρα που δεν έχει καθόλου λεφτά, έχει όμως πλούσια σχέδια. Με στόχο να παντρέψει την κόρη της με έναν πάμπλουτο αριστοκράτη, αλλά και να βρει έναν πλούσιο γαμπρό και για την ίδια, η ευφυής λαίδη αρχίζει τις μηχανορραφίες της στην αγγλική εξοχή του 1790…

Ευαίσθητες Χορδές

Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά. Από την στιγμή που η Μαρί τού αποκαλύπτει το μυστικό της, τα δύο παιδιά κάνουν μια συμφωνία: ο Βικτόρ υπόσχεται να την βοηθήσει να κρύψει την αλήθεια για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο. Μια βαθιά φιλία θα γεννηθεί ανάμεσά τους και θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο ολόκληρο.

Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης

Η sci-fi εποποιία του Μάικλ Μπέι συνεχίζεται. Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη.

Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά 2

Οι χωρισμένοι Λορέν Λαφίτ και Μαρινά Φουά αναγκάζονται να συμβιώσουν. Έχουν περάσει δύο χρόνια από το επεισοδιακό διαζύγιο του Βενσάν και της Φλοράνς, όλα όμως φαίνονται να κυλούν υπέροχα. Και οι δύο έχουν προχωρήσει και έχουν πια νέους συντρόφους, όταν όμως τα παιδιά τους αποφασίζουν πως θέλουν να δουν τους γονείς τους ξανά μαζί, μια νέα μάχη ξεκινά μεταξύ των δύο πρώην Λερόι.

Κάποτε στην Καλιφόρνια

O Στιβ Φορντ (Μπρους Ουίλις) είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Σημασία Έχει να Αγαπάς

Ο Αντρέι Ζουλάφσκι σκηνοθετεί μια σπαρακτική Ρόμι Σνάιντερ. Ένας φωτορεπόρτερ ερωτεύεται μια ηθοποιό δεύτερης διαλογής, που είναι παντρεμένη με έναν κινηματογραφόφιλο νεαρό. Το ερωτικό τρίγωνο θα ζήσει στιγμές έντασης και απελπισμένου πάθους καθώς θα αναζητήσει μια διέξοδο από τον ψεύτικο κόσμο του θεάματος.

Απέραντο Γαλάζιο

Ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει ξανά στην Αμοργό. Ο Ζακ και ο Ένζο είναι δύο παιδικοί φίλοι με πάθος τις καταδύσεις, οι οποίοι μεγαλώνοντας χάνουν την επαφή μεταξύ τους. Παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης κατάδυσης πλέον, ο Ένζο αναζητά τον Ζακ και τον φέρνει στην Ταορμίνα για μια αναμέτρηση που θα δοκιμάσει τα όριά τους.


 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share