Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όλα όσα αγαπήσαμε: Το καλύτερο δράμα του καλοκαιριού κάνει πρεμιέρα και θα καθηλώσει όλους τους σινεφίλ!

15 Ιουνίου 2017 10:24
Όλα όσα αγαπήσαμε: Το καλύτερο δράμα του καλοκαιριού κάνει πρεμιέρα και θα καθηλώσει όλους τους σινεφίλ!

Το καλύτερο δράμα του καλοκαιριού έρχεται να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στην Γαλλία του 1950! Εκεί όπου η ρομαντική Γκαμπριέλ βρίσκεται βυθισμένη και παγιδευμένη σε έναν προβληματικό και άκρως αδιάφορο γάμο!

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης πηγαίνει σε ένα σανατόριο στις Άλπεις για να καταφέρει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που έχει και συγκεκριμένα να θεραπευτεί από τις πέτρες στα νεφρά!

Η Μαριόν Κοτιγιάρ ταυτίζεται απόλυτα με την παθιασμένη ηρωίδα της ταινίας που σίγουρα καμία άλλη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει τόσο περίφημα!

Από την πλευρά του η σκηνοθέτης της πετυχημένης ταινίας, που κάνει σήμερα πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας, Νικόλ Γκαρσιά και η συγγραφέας, Μιλένα Άνγκους, βάζουν τις δικές τους πινελιές μετατρέποντας το δράμα του καλοκαιριού σε απόλυτη γυναικεία υπόθεση!

Καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία να μετατρέψουν την "γιαγιά" Γκαμπριέλ σε μια νεαρή κοπέλα που μεγαλώνει κάτω από το ασφυκτικά επαρχιακό περιβάλλον της Γαλλίας του 1950!

Η υπόθεση της ταινίας!

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας δεν θα καταφέρει να βρει ανταπόκριση στον έρωτά της για έναν παντρεμένο δάσκαλο και θα ενδώσει στις απειλές της μητέρας της για να παντρευτεί έναν Ισπανό πρόσφυγα, ο οποίος δουλεύει στην περιοχή!

Από την πλευρά του ο γαμπρός θα δεχτεί τον "λευκό" γάμο, αλλά στην συνέχεια η Γκαμπριέλ θα αλλάξει γνώμη αφού θέλει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα που βγάζει ο ίδιος από την πορνεία στην Τουλόν!

Ο γάμος θα αποδειχθεί τελείως αποτυχημένος και η Γκαμπριέλ βυθισμένη στην δυστυχία θα αποδράσει σε ένα σανατόριο στις Άλπεις για να θεραπευτεί από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Εκεί θα γνωρίσει και τον Αντρέ, έναν αξιωματικό βαριά τραυματισμένο από τον πόλεμο στην Ινδοκίνα, θα τον ερωτευτεί και θα αποδράσει μαζί του!

Η ιστορία της καταπιεσμένης γυναίκας ζωντανεύει με έναν μεσογειακά προβλέψιμο τρόπο, ο οποίος μάλιστα αφήνει υποσχέσεις για κάτι πιο... ακατάλληλο! Όλα όσα αγαπήσαμε ή αλλιώς "From the Land of the Moon" έρχεται στις οθόνες μας και σίγουρα αποτελεί την ταινία που δεν πρέπει να χάσει όποιος λατρεύει το δράμα!

Γαλλία. 2016. Διάρκεια: 120΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.


 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share