Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιβλία με 1€ στο Κέντρο της Αθήνας

Θα βρεις τα πάντα!

18 Ιανουαρίου 2023 09:54
Βιβλία με 1€ στο Κέντρο της Αθήνας
Από Αγάπη Μυργιώτη

Εκεί που περπατούσα στο κέντρο της Αθήνας, Κολοκοτρώνη και Ερμού γωνιά, «έπεσα» πάνω σε έναν πάγκο με μεταχειρισμένα βιβλία. Ως λάτρης των βιβλίων, δεν γινόταν να μην κάνω μία στάση, για να ρίξω μία ματιά στην ατελείωτη στήλη με τα βιβλία, που περίμεναν πώς και πώς, να αποκτήσουν και πάλι ζωή, βρίσκοντας τον νέο τους ιδιοκτήτη.

Γύρω από τον πάγκο ήταν συγκεντρωμένοι άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι οποίοι έψαχναν με διερευνητικά μάτια, να βρουν ανάμεσα σε έναν μπερδεμένο σωρό με βιβλία, αυτό που θα αποκτούσε θέση στη βιβλιοθήκη τους.

Η διαδικασία του ψαξίματος, σε τέτοιου είδους πάγκους χρειάζεται υπομονή και εγώ εξοπλίστηκα με αρκετή, πριν ξεκινήσω την «ανασκαφή» ανάμεσα στα βιβλία. Αν και για να πω την αλήθεια, απολάμβανα τη διαδικασία, μιας και μου αρέσει να ανακαλύπτω, «μικρούς θησαυρούς».

Τι βιβλία θα βρεις;

Στον συγκεκριμένο πάγκο, Κολοκοτρώνη και Ερμού γωνία, έβρισκες βιβλία διαφόρων ειδών... βιβλία σε ελληνικά, ιταλικά ή αγγλικά, σε καλή κατάσταση ή ελαφρώς κατεστραμμένα, αλλά μετά από αρκετό ψάξιμο, σίγουρα θα έβρισκες κάτι που να σε ενδιαφέρει.

Το κάθε βιβλίο κόστιζε μόλις 1€ και εγώ προσωπικά αγόρασα συνολικά τρία.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο εξηγώ αναλυτικά την εμπειρία μου και τα βιβλία που αγόρασα:

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share