Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Το φετινό Ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου δίνει έμφαση στις φωτεινές λεπτομέρειες της ζωής

Καταγράψετε τις λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή σας

16 Δεκεμβρίου 2022 12:49
Το φετινό Ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου δίνει έμφαση στις φωτεινές λεπτομέρειες της ζωής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«52 εβδομάδες. 52 λέξεις που θέλω να ορίσετε με τον δικό σας τρόπο. 52 αφορμές για να εστιάσετε στις φωτεινές λεπτομέρειες της δικής σας ζωής. Λένε πως “ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες”. Το ίδιο και ο Θεός. Εγώ λέω πως και φέτος ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!»

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Το φετινό Ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται» της Life Coaching Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι αφιερωμένο στις λεπτομέρειες. Σ’ όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας. Σ’ αυτές που μας κάνουν να ερωτευόμαστε, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας ή να πνιγόμαστε. Στις λεπτομέρειες που κάνουν ένα έργο τέχνης να μένει ανεξίτηλο στον χρόνο. Λεπτομέρειες που μας κάνουν και νιώθουμε πλούσιοι, γεμάτοι, ανίκητοι. Στιγμές που νιώθουμε, χωρίς να χρειαστεί ή να μπορούμε να το περιγράψουμε ή να το εξηγήσουμε. Στιγμές που απλώς είμαστε. Το «τώρα» είναι μια λεπτομέρεια της ζωής μας. «Εμείς» είμαστε μια λεπτομέρεια του σύμπαντος.

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου, θα μπορείτε να ανακαλέσετε, να συγκεντρώσετε και να καταγράψετε αυτές τις λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή σας και σας βοηθούν να «χτίσετε» χαρακτήρα. Κάθε εβδομάδα η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα σας δίνει ένα μικρό έναυσμα και χώρο για τη δική σας ερμηνεία, τις δικές σας στιγμές.

Λίγα λόγια για την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Eξαιρετικά έμπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και του Nama Tribe και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισµός»©, που παρουσίασε στην ομιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και διέπει τη μεθοδολογία της στο coaching. Το Women Economic Forum την τίμησε µε το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022).

Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από µία δεκαετία.

Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και πανεπιστημιακά προγράμματα και έχει συνεργαστεί µε πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής και του αθλητισμού.
Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό µέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός αλλά τρόπος να ταξιδεύουμε.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share