Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες

Αξίζει να τα διαβάσεις!

1 Φεβρουαρίου 2022 08:45
4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τη ζωή σου και να βάλεις πλώρη για να πετύχεις τους στόχους σου και να αποκτήσεις όλα όσα θες, αλλά δεν ξέρεις πως να το κάνεις; Υπάρχουν κάποια βιβλία τα οποία θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα όσα θες.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε στα Public, 5 βιβλία τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις. Παράλληλα, ανακάλυψε 3 + 1 βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

The secret - Το μυστικό

Το Μυστικό κληροδοτήθηκε διά μέσου των αιώνων, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν καταβάλλοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό έγινε κατανοητό από μεγάλες ιστορικές μορφές, όπως ήταν ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, καθώς και από πολλούς σημαντικούς εφευρέτες, θεολόγους, επιστήμονες και σπουδαίους στοχαστές. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται στον κόσμο.

 4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες

The Secret History

Αξίζει πραγματικά τη διάκριση Modern Classic, το μπεστ σέλερ της Donna Tartt "The Secret History" καθώς είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα - συναρπαστικό και κομψό, δραματικό και παιχνιδιάρικο.

«Αυτό που κάναμε ήταν τρομερό, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς ήταν κακός, ακριβώς σημαδέψτε το ως αδυναμία εκ μέρους μου, ύβρις για τη σύνθεση του Henry, υπερβολική ελληνική πεζογραφική σύνθεση - ό,τι θέλετε».

Κάτω από την επιρροή του χαρισματικού τους καθηγητή κλασικών, μια ομάδα έξυπνων, εκκεντρικών απροσάρμοστων σε ένα επίλεκτο κολέγιο της Νέας Αγγλίας ανακαλύπτουν έναν τρόπο σκέψης και ζωής που είναι ένας κόσμος μακριά από την βαρετή ύπαρξη των συγχρόνων τους. Αλλά όταν ξεπερνούν τα όρια της ηθικής, οι ζωές τους αλλάζουν βαθιά και για πάντα.

Η Μυστική Ιστορία είναι μια ιστορία δύο μερών, η αλυσίδα των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατο ενός συμμαθητή - και τι συνέβη στη συνέχεια.

 4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες

12 Rules for Life

Ποια είναι τα πιο πολύτιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας;

Ο καταξιωμένος κλινικός ψυχολόγος Τζόρνταν Πίτερσον έχει επηρεάσει τη σύγχρονη κατανόηση της προσωπικότητας και τώρα έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς στοχαστές στον κόσμο, με τις διαλέξεις του σε θέματα από τη Βίβλο έως τις ρομαντικές σχέσεις και τη μυθολογία να προσελκύουν δεκάδες εκατομμύρια θεατές. Σε μια εποχή άνευ προηγουμένου αλλαγής και πολωτικής πολιτικής, το ειλικρινές και αναζωογονητικό μήνυμά του για την αξία της ατομικής ευθύνης και της αρχαίας σοφίας έχει αντηχήσει σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το βιβλίο, παρέχει δώδεκα βαθιές και πρακτικές αρχές για το πώς να ζήσετε μια ζωή με νόημα, από το να τακτοποιήσετε το σπίτι σας πριν ασκήσετε κριτική στους άλλους μέχρι να συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτό που ήσασταν χθες, όχι με κάποιον άλλο σήμερα. Η ευτυχία είναι ένας άσκοπος στόχος, μας δείχνει. Αντίθετα, πρέπει να αναζητήσουμε το νόημα, όχι για χάρη του ίδιου, αλλά ως άμυνα ενάντια στα βάσανα που είναι εγγενή στην ύπαρξή μας.

Βασιζόμενοι σε ζωντανά παραδείγματα από την κλινική πρακτική και την προσωπική ζωή του συγγραφέα, την ψυχολογία και τη φιλοσοφία αιχμής και μαθήματα από τους παλαιότερους μύθους και ιστορίες της ανθρωπότητας, το 12 Rules for Life προσφέρει ένα βαθιά ανταποδοτικό αντίδοτο στο χάος στη ζωή μας: αιώνιες αλήθειες που εφαρμόζονται στη σύγχρονη εποχή προβλήματα.

 4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες

NLP Το κλειδί του μυαλού μας

Πολλοί λένε: Εσύ έχεις τα πινέλα και έχεις και τον καμβά, ζωγράφισε λοιπόν τη ζωή που θέλεις. Με τη σειρά μου ρωτώ: Έστω ότι έχω το καλύτερο αμάξι και βρίσκομαι στην καλύτερη πίστα. Μπορώ να κάνω τον ταχύτερο γύρο, ακόμα κι αν δεν ξέρω να οδηγώ; Και βέβαια όχι! Χρειάζομαι την κατάλληλη γνώση. Χρειάζομαι μια πετυχημένη στρατηγική.

Αυτό το βιβλίο, σε συνδυασμό με το audio book "Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη", παρέχει όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται ένας άνθρωπος για την επίτευξη των προσωπικών και των επαγγελματικών στόχων του. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών εμπειρίας πολλών πετυχημένων ανθρώπων. Αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των τεχνικών του.

Έτσι, η μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής:

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θε

Επιτυχία βήμα-βήμα

Μη μένετε μόνο στα όνειρα για τη ζωή που θέλετε.

Αναλάβετε δράση!

Η Oprah Winfrey περιγράφει το βιβλίο ως «έναν οδηγό για να φτάσεις τη ζωή σου στο καλύτερο σημείο που θα μπορούσε να είναι».

Το Επιτυχία Βήμα Βήμα: Ο πλήρης οδηγός έχει εμπνεύσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο αναγνώστες εξηγώντας πώς να εκπληρώνεις τα όνειρά σου και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Αλλά η γνώση δεν είναι τίποτα χωρίς δράση. Με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας ο Jack Canfield μας προσκαλεί να εφαρμόσουμε τις αρχές στην πράξη και να δώσουμε στη ζωή μας την ώθηση που χρειάζεται.

Το βιβλίο επανεξετάζει τις βασικές αρχές του H Επιτυχία Βήμα Βήμα , όπως το να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για τη ζωή μας και να αποφασίσουμε με ακρίβεια τους στόχους μας, και στη συνέχεια παρέχει αναλυτικές οδηγίες, ασκήσεις, φύλλα εργασίας και καθοδηγούμενο ημερολόγιο για να μας κρατήσει σε σταθερή πορεία προς την επιτυχία.

Είτε θέλετε να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, να δημιουργήσετε έναν συναρπαστικό νέο τρόπο ζωής, να συνταξιοδοτηθείτε νωρίς, να αναπτύξετε ένα καλύτερο δίκτυο ή να επιτύχετε τον βαθύτερο σκοπό σας, αυτό το απαραίτητο βιβλίο δίνει το όραμα και τον τρόπο που αναζητάτε για να φτάσετε στο ιδανικό σας μέλλον.

4 + 1 βιβλία για το πως να αποκτήσεις όλα όσα θες

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share