Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το "Οpera Tables" του Γιώργου Ντάβλα σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες από 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου

21 Ιουλίου 2021 13:56
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ντεμπούτο του coffee table book "Οpera Tables" του Γιώργου Ντάβλα πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο, στις αρχές του Μαΐου, ταξιδεύοντας τους αναγνώστες στον κόσμο της όπερας. Στις σελίδες του βιβλίου φιλοξενούνται θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες και φωτογραφικό υλικό από 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη μαγεία και τη περιπέτεια της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τον ενθουσιασμό των εμπνευσμένων προτάσεων διακόσμησης. Μάλιστα, έλαβαν χώρα παρουσιάσεις σε διαφορετικά σημεία, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το γνωστό ανθοπωλείο Drizos στην οδό Κριεζώτου 1 στο Κολωνάκι, φιλοξενεί στην κεντρική βιτρίνα του καταστήματος για τον μήνα Ιούλιο το "Οpera Tables", ανάμεσα σε συνθέσεις και φρέσκα λουλούδια. Η Έμυ Ντρίζου διάλεξε προσεκτικά τα κατάλληλα λουλούδια για να πλαισιώσει το εξώφυλλο του βιβλίου με τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το 'Οpera Tables' του Γιώργου Ντάβλα σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Το coffee table book παρέλαβε επίσης και η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, που στις σελίδες του έκρυβε προσωπική αφιέρωση και υπογραφή από τον εμπνευστή του βιβλίου Γιώργο Ντάβλα.

Σε κλειστό και συνάμα κοσμικό κύκλο πραγματοποιήθηκε το private gala με αφορμή το coffee table book Opera Tables του Γιώργου Ντάβλα, στην πανέμορφη αυλή του εστιατορίου Natu, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στη Κηφισιά με τη γαστρονομική υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Στην όαση του κήπου, οι λαμπεροί καλεσμένοι απόλαυσαν τη δροσιά που προσέφερε η φύση γύρω τους, το υψηλής ποιότητας μενού και την καλή παρέα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν το coffee table book Opera Tables υπογεγραμμένο από τον Γιώργο Νταβλα, αλλά είχαν και τη μοναδική εμπειρία μιας ανεπανάληπτης μουσικής βραδιά. Η Έλενα Κελεσίδη, διεθνούς φήμης υψίφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τραγούδησε για τους καλεσμένους με τη συνοδεία του Γιώργο Ντάβλα! Η όμορφη ατμόσφαιρα, το καλό φαγητό, το πανέμορφο περιβάλλον του Natu αλλά και η μοναδική διασκέδαση έκαναν τη βραδιά αξέχαστη για τις εκλεκτές κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Φαίη Σκορδά

Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του πανέμορφου Βόλου, ο Γιώργος Ντάβλας, παρουσίασε το coffee table book "Opera Tables". Γνωστές προσωπικότητες της περιοχής, φίλοι, επιχειρηματίες, παλαιοί αλλά και νέοι συνεργάτες ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν για να συγχαρούν τον δημιουργό και λάτρη της όπερας. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τόσο τη παρουσίαση όσο και την υπέροχη μέρα στη θεσσαλική πόλη. Το κάλεσμα διοργανώθηκε από το Wish και έλαβε χώρα στην Εξωραϊστική Λέσχη του Βόλου.

Το 'Οpera Tables'

Ο Γιώργος Nτάβλας με αγάπη για την όπερα, τη καλαισθησία και τη διεθνή τέχνη, ταξίδεψε σε 33 πόλεις του κόσμου για να συντάξει το ενημερωτικό αλλά και φοβερά κομψό βιβλίο "Opera Tables". Με έμπνευση από 90 όπερες αλλά και τις πόλεις που τις καθόρισαν, το coffee table book, μας ταξιδεύει συνδυάζοντας την κλασική μουσική με το Art de la table.

Κάθε καλεσμένος, έλαβε προσωπική αφιέρωση και υπογραφή στο βιβλίο του, από τον master των δημοσίων σχέσεων Γιώργο Ντάβλα.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share