Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Οι τρεις Μάγοι της επιχειρηματικότητας & το άστρο της επιτυχίας»!

Ακούστε την ιστορία τους, γνωρίστε τα εργαλεία τους & ακολουθήστε τα βήματά τους!

12 Δεκεμβρίου 2019 13:58
«Οι τρεις Μάγοι της επιχειρηματικότητας & το άστρο της επιτυχίας»!

Στην στολισμένη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο πρωτοποριακό κτίριο επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του έτους, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καινούριου του βιβλίου «Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» από τις εκδόσεις Rosili, θα πραγματοποιήσει μια διαφορετική ομιλία – παρουσίαση βιβλίου στην οποία οι συμμετέχοντες θα λάβουν ερεθίσματα, εργαλεία και ιδέες για τις επιχειρήσεις τους:

-Πως μπορούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας;
-Πως μπορούμε να αυξήσουμε την πιστότητα των πελατών μας;
-Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όραμα ανάπτυξης για την επιχείρησή μας;
-Πως πρέπει να αξιολογήσουμε επιχειρηματικά τον χρόνο που πέρασε;

Στην ομιλία αυτή, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας -εμπνεόμενος από την ιστορία των τριών Μάγων (ή «Σοφών») που είναι μέρος κάθε ιστορίας των Χριστουγέννων- θα προτείνει τα εργαλεία εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν τον σύγχρονο επιχειρηματία στην επιτυχία. Ακόμα συνδυαστικά με την ομιλία, για το νέο βιβλίο θα τοποθετηθούν με πρακτικές προτάσεις & tips επιχειρηματικότητας διακριθέντα μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων:

-Γιώργος Κουράσης: Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΕ
-Πλάτων Μαλλικούρτης: σύμβουλος Franchise & εκδότης του περιοδικού Franchise Business
-Πολύδωρος Στελλάτος: σύμβουλος χρηματοδοτήσεων

Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τη συνοδεία εορταστικού ζεστού γλυκού κρασιού Glühwein όπως επιβάλλει η περίοδος! Η ομιλία είναι με δωρεάν είσοδο και η προεγγραφή είναι απαραίτητη για την ομαλή διοργάνωση και την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων.

Πότε: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 19.00-21.00

Χώρος: InnovAthens Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα (Χάρτης: https://goo.gl/maps/ot5855WiTSGjPYWZ9) - Πρόσβαση Μέτρο στάση Κεραμεικός. Υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά Parking γύρω από τον χώρο.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2117706299

Δέσμευση θέσεων εδώ: https://www.eventbrite.com/e/85401721849?aff=Referral

Βιογραφικό Ομιλητή – Συγγραφέα:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme),

L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις.

Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share