Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Ξεκινά σήμερα το 23ο Παζάρι Βιβλίου!

Για 24 ημέρες στην Πλατεία Κοτζιά

18 Ιανουαρίου 2019 15:41
Ξεκινά σήμερα το 23ο Παζάρι Βιβλίου!

Το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, το 23ο Παζάρι Βιβλίου, σηκώνει αυλαία σήμερα έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, με κεντρικό σύνθημα «Το Βιβλίο είναι η δύναμή σου» .

Πρόκειται για τη θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και 23 έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις ένα ευρώ.

Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέλυσαν το πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου: Πλακώθηκαν καλεσμένοι για τη στυγερή δολοφονία!

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου -το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων»- θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Ροή ειδήσεων

Share