Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Πάμε Ολυμπιακό Μουσείο: Μια συναρπαστική μουσειακή εμπειρία

Δωρεάν ομαδικές περιηγήσεις για οικογένειες και παρέες!

14 Σεπτεμβρίου 2022 12:59
Πάμε Ολυμπιακό Μουσείο: Μια συναρπαστική μουσειακή εμπειρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να συνδυάσετε διασκέδαση και γνώση στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Επισκεφτείτε μαζί με την οικογένεια ή και τους φίλους το Μουσείο και ζήστε μία αξέχαστη εμπειρία και δημιουργικό χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σας. Με την αγορά ενός ομαδικού εισιτηρίου (άνω των 5 ατόμων) ή ενός οικογενειακού εισιτηρίου, από Παρασκευή έως και Κυριακή, όλοι απολαμβάνουν με την επίσκεψη τους, μία μοναδική δωρεάν περιήγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης.

Zήστε ένα βιωματικό ταξίδι στην ιστορία της Ολυμπιακής Ιδέας, από τους μύθους που τη γέννησαν στην αρχαιότητα μέχρι την αναβίωσή της το 1896 και από εκεί στη μετάβασή της στη σύγχρονη εποχή, μέσα από τεκμήρια, πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό, διαδραστικά εκθέματα, προσωπικά αντικείμενα και ιστορίες αθλητών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να υπογραμμίσει τον ρόλο του Μουσείου, στη γνωριμία του κοινού όλων των ηλικιών με τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, προάγοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης. Από την έναρξη της λειτουργίας του έχει δημιουργήσει νέα προγράμματα και δράσεις, εντός και εκτός, του μουσειακού χώρου που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους κάθε ηλικίας με τις Ολυμπιακές αξίες.

Επιπλέον, από 1 Οκτωβρίου 2022, τα ωράρια λειτουργίας του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας διαμορφώνονται πλέον ως εξής:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: 1 Οκτωβρίου - 31 Μαΐου

Δευτέρα - Πέμπτη 9.00 - 17.00 (τελευταία είσοδος 16.00)
Παρασκευή 9.00 - 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)
Σάββατο - Κυριακή 10.00 - 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)

ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: 1 Ιουνίου - 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα - Κυριακή 10.00-21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)
Η προσφορά ισχύει με βάση τη διαθεσιμότητα του Μουσείου.

 

Μουσεία

Ροή ειδήσεων

Share