Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά δεινοσαύρους; Ταξίδεψε στον κόσμο τους μέσα από τη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας

Μην το χάσεις!

15 Ιουνίου 2022 14:16
Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά δεινοσαύρους; Ταξίδεψε στον κόσμο τους μέσα από τη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ονειρευόσουν πάντοτε να δεις πως στα αλήθεια έμοιαζαν οι δεινόσαυροι; Ποιος ήταν ο κόσμος τους; Στη «Θόλο» Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου», θα έχεις την ευκαιρία μέσα από μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη ταινία, με τίτλο, «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων», να λύσεις όλες τις απορίες σου.

Παράλληλα, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 20/6 με μειωμένο εισιτήριο, μουσική και εκθέσεις.

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν ξανά μέσω της τεχνολογίας της «Θόλου» και προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ταξιδέψτε εκατομμύρια χρόνια πριν, στην Τριασική, Ιουρασική και Κρητιδική περίοδο και ανακαλύψτε τους τρομερούς προγόνους των σημερινών πουλιών: τους φτερωτούς δεινοσαύρους!

Η ταινία μας ακολουθεί το φαντασμαγορικό ταξίδι ανακάλυψης ενός πατέρα και της έφηβης κόρης του Λούσι, οι οποίοι εξερευνούν τον πλανήτη από Εποχή, σε Εποχή και από ήπειρο, σε ήπειρο, αναζητώντας στοιχεία για την προέλευση των πουλιών από τους δεινοσαύρους!

 Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά δεινοσαύρους; Ταξίδεψε στον κόσμο τους μέσα από τη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας

Οι πρωταγωνιστές μας ταξιδεύουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους παρέα με επιβλητικά σμήνη από Πτερόσαυρους, Μικροράπτορες, Ραμφόρρυγχους, Αρχαιοπτέρυγες και εξερευνούν εκτάσεις γεμάτες με κολοσσιαίους γίγαντες όπως ο Τρικεράτωψ, ο Ιγκουανόδοντας, ο Γιγανοτόσαυρος, ο Δεινόνυχος, ο Αργεντινόσαυρος, που θεωρείται ίσως ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που πάτησε ποτέ στη γη, και άλλα πολλά είδη.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους θα περάσουν από τροπικά δάση, θα σκαρφαλώσουν σε παγωμένες οροσειρές, θα διασχίσουν προϊστορικές θάλασσες, θα πηδήξουν σε τεράστιες στοές. Στο τέλος, θα γίνουν μάρτυρες της κατακλυσμιαίας τελευταίας μέρας των δεινοσαύρων πάνω στη γη: όταν ο τεράστιος αστεροειδής, που προσέκρουσε πάνω στον πλανήτη, προκάλεσε το ντόμινο της εξαφάνισης αυτών των τρομερών πλασμάτων.

Η νέα ταινία ΘΟΛΟΥ, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζει με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο στους θεατές εκπαιδευτικά θέματα όπως: την μετατόπιση των ηπείρων, την κίνηση των αστεριών, τη φύση των αστεροειδών και φυσικά διάφορα είδη δεινοσαύρων και την εξέλιξή τους.

Διάρκεια: 45’

Hμέρες και ώρες προβολής: www.hellenic-cosmos.gr & www.tholos254.gr

Γενική είσοδος: 7€ (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις Τ. 212 254 0000)

 

Μουσεία

Ροή ειδήσεων

Share