Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Αναστασία Ξυγκάκη: Η κυκλοφορία του νέου της βιβλίου- "Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες"

10 Σεπτεμβρίου 2020 14:00
Αναστασία Ξυγκάκη: Η κυκλοφορία του νέου της βιβλίου-

Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, το πρώτο βιβλίο της Αναστασίας Ξυγκάκη, με τίτλο «Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες».

Ισπανία, τέλος 19ου αιώνα αρχές 20ου. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη κοινωνικά και πολιτικά εποχή που σημαδεύεται από τις συνεχείς αγροτικές και εργατικές εξεγέρσεις εναντίον του καθεστώτος και την βίαιη καταστολή τους.

Ο απαρηγόρητος από τον χαμό της γυναίκας του μεγαλοϊδιοκτήτης γης Δον Αλφόνσο Φερνάντες και η έξυπνη και θαρραλέα μοναχοκόρη του Εστρέλλα, μετά την φυγή τους από το αρχοντικό τους στη Μαδρίτη, ζουν ήσυχα σ' ένα μικρό ψαροχώρι της Μούρσιας. Ο ξαφνικός θάνατος του λατρεμένου της πατέρα και ένα καλά οικογενειακό μυστικό που έρχεται στο φως, συγκλονίζουν την νεαρή Εστρέλλα και την οδηγούν στον ματωμένο δρόμο της εκδίκησης.

Αναστασία Ξυγκάκη

Δεν διστάζει ,προκειμένου να υλοποιήσει το σκοτεινό σχέδιό της ,να απαρνηθεί το όνομα και τα πλούτη της και να συμμαχήσει με τους ορκισμένους εχθρούς της τάξης της ,τους εξεγερμένους ελευθεριακούς. Σ' αυτή την θανάσιμη αναμέτρηση με το παρελθόν που την στοιχειώνει, η Εστρέλλα θα συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αναρχικού και θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών της.

Λίγα λόγια για την Ξυγκάκη Αναστασία

Γεννήθηκε στον Κακόβατο Ολυμπίας από γονείς αγρότες και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως υπάλληλος στην ΕΡΤ και ως ελεύθερη επαγγελματίας στο Λαγονήσι. Το 2007 μελοποιήθηκαν στίχοι της από την εταιρία SONY MBG

Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Ζει με την οικογένεια της τα τελευταία 30 χρόνια στο Λαγονήσι. "Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες" ειναι το πρώτο της βιβλίο.

 

Τέχνες

Ροή ειδήσεων

Share