Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μαγαζί στο Παγκράτι που έγινε στέκι για το προσωποποιημένο ύφος, τη φιλική εξυπηρέτηση και το παρεϊστικο κλίμα του!

Φυσικά και είναι το Geppeto!

27 Ιουνίου 2018 11:10
Το μαγαζί στο Παγκράτι που έγινε στέκι για  το προσωποποιημένο ύφος, τη φιλική εξυπηρέτηση και το παρεϊστικο κλίμα του!

Η άφιξη του, σχεδόν 1 χρόνο πριν, έκανε upgrade στην ούτως ή άλλως δημοφιλή πιάτσα της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι, γεγονός που το έκανε γρήγορα στέκι!

Φτάνοντας στην πλατεία, αποκλείεται να μην πέσει το βλέμμα σου, στο υπέροχο διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο του 1920, που πρόσφατα έφτιαξε το σπίτι του... ο Geppetto!

Και από σπίτι, έγινε στέκι παρά το μικρό διάστημα γιατί ξεχώρισε αμέσως για το προσωποποιημένο ύφος, τη φιλική εξυπηρέτηση και το παρεϊστικο κλίμα ειδικά τα βράδια γύρω από την μπάρα...

Ο χώρος είναι υπέροχα διαμορφωμένος με έντονο το στοιχείο του ξύλου, φωτεινός ενώ τα εξωτερικά τραπεζάκια, τώρα ειδικά που άνοιξε ο καιρός γίνονται ανάρπαστα.

Έγινε σημείο συνάντησης γιατί συμπληρώνει στην περιοχή, επιλογές που έλειπαν, όπως αυτή ενός πραγματικού cocktail bar, με μια ενδιαφέρουσα, πρότυπη, εποχιακή λίστα signature cocktails αλλά και twisted classics που συνοδεύουν παράλληλα εξαιρετικά την μικρή value for money κάρτα φαγητού με τις λίγες γευστικότατες μεσογειακές προτάσεις (πίτσα, μπρουσκέτες, πάστα, ριζότο αλλά και ζουμερά γλυκά)

.

Η φιλοσοφία της premium ποιότητας και της εξειδίκευσης ξεκινάει από νωρίς όμως, και με τον καφέ, που είναι μονοποικιλιακός και 100% Arabica gourmet! Highlight: Σερβίρει επίσης καθημερινά χορταστικό brunch menu με λίγες αλλά εκλεκτές επιλογές.

Τα αδέλφια Μανώλης και Γιώργος Μεμσούρης, έχοντας το know how της εστίασης και του "επιχειρείν", δημιούργησαν στην γειτονιά τους, το νέο concept του Geppetto. Εμείς τους συναντήσαμε και μάθαμε το μυστικό της επιτυχίας αλλά και τι ξεχωρίζει το Παγκράτι ώστε να "φιγουράρει" χρόνια τώρα, στις τοπ επιλογές...

1.Γιατί λένε το Παγκράτι το "Κάτω Κολωνάκι"; Γιατί έχει γίνει πιάτσα;

Μ. Από παλιά το Παγκράτι είχε αυτό που λέμε "καλό κόσμο" και είναι κέντρο. Εδώ και 3-4 χρόνια έχει "μεταφερθεί" ο κόσμος στο Παλιό Παγκράτι γιατί είναι δίπλα με το Κολωνάκι αλλά με πολύ πιο οικονομικές τιμές και παράλληλα σωστά, ωραία μαγαζιά με πολύ υψηλή ποιότητα παροχών, που έχουν γίνει στέκια με αποτέλεσμα να έρχεται πλέον κόσμος από παντού.

2. Τι κάνει ένα μαγαζί στέκι;

Γ. Το περιβάλλον, το προϊόν, η εξυπηρέτηση, η πρώτη επαφή και οι εντυπώσεις της και οι ίδιοι οι άνθρωποι. Είναι σημαντικό να είναι προσωποποιημένη μια επιχείρηση. Έχουν αλλάξει οι καιροί...

3. Τι ξεχωρίζει το Geppeto;

M.& Γ. Δίνουμε έμφαση στα cocktails, που δεν υπήρχε στην περιοχή. Είναι ένας χώρος που έχει γίνει με αγάπη και γνώση για τα cocktails αλλά και ένας all day χώρος προσεγμένος στην ποιότητα του.

4. Έχει "κορεστεί" η περιοχή; Τι της λείπει;

M.& Γ. Είναι πλήρης στο χώρο της εστίασης αλλά από εκεί και πέρα πάντα είναι καλοδεχούμενη μια σωστή δουλειά και ένα ωραίο μαγαζί από ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά και την αγαπούν γιατί ανεβάζει συνολικά την περιοχή. Είναι ωραίο να υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δουλεύουν όλα, να γίνονται ωραία πράγματα, δείχνει σωστές επιχειρηματικές κινήσεις άρα περισσότερο κόσμο, συνολικό όφελος και υγιή ανταγωνισμό.

Info: Καθημερινά 08:30 - 03:00. Το brunch μέχρι τις 17:00.

( Στίλπωνος 2, Τ. 210 7525665, FB. Geppetto the Bar

 

Τέχνες

Ροή ειδήσεων

Share