Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

STOP WAR Day Concert: Μια συναυλία με ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα για την υποστήριξη της Ουκρανίας στο ΣΕΦ

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

27 Ιανουαρίου 2023 13:06
STOP WAR Day Concert: Μια συναυλία με ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα για την υποστήριξη της Ουκρανίας στο ΣΕΦ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησε έναν πόλεμο γενοκτονίας εναντίον της Ουκρανίας, ενός πολυπολιτισμικού, ελεύθερου και κυρίαρχου ευρωπαϊκού έθνους.

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, η ρωσική ηγεσία έχει διαγράψει όλες τις συμφωνίες ασφαλείας και την αρχιτεκτονική, που έχει χτίσει η ανθρωπότητα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχεδόν εδώ και ένα χρόνο, η Ρωσία καταστρέφει σταδιακά τις μη στρατιωτικές υποδομές και την οικονομία της Ουκρανίας, εξαλείφοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, ισοπεδώνοντας ολόκληρες τις πόλεις από την ύπαρξη, διαπράττοντας πολλά εγκλήματα πολέμου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνεχιζόμενων φρικαλεοτήτων, χιλιάδες Ουκρανές ζωές, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, χάθηκαν, εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί και αναζητούν καταφύγιο σε όλο τον κόσμο, οι ζωές των ανθρώπων μετατράπηκαν σε εφιάλτη σε αυτόν τον αιματηρό πόλεμο.

Η NET PROMOTION SMPC με την LENSHOOTS Media Productions παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο «STOP WAR Day Concert!», στην οποία θα συμμετάσχουν δωρεάν, Έλληνες και Ουκρανοί καλλιτέχνες, ενώ τα περισσότερα έσοδα θα δεσμευτούν στον λαό της Ουκρανίας!

Μια σημαντική εκστρατεία που περνά ηχηρό μήνυμα για να σταματήσει ο εγκληματικός πόλεμος.

«STOP WAR» και «STAND WITH UKRAINE»

Η συναυλία τελείται υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία και με τη θερμή υποστήριξη του Ομίλου Φίλων Για Την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της InterACTION Art.

H Είσοδος γίνεται από την ΘΥΡΑ 7 του σταδίου.

STOP WAR Day Concert

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share