Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Η ατζέντα του Έλβις Πρίσλεϊ και άλλα προσωπικά του αντικείμενα βγαίνουν στο σφυρί

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα "των πιο στενών του προσώπων"

27 Ιανουαρίου 2023 12:45
Η ατζέντα του Έλβις Πρίσλεϊ και άλλα προσωπικά του αντικείμενα βγαίνουν στο σφυρί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσωπικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλή τιμή στη διάρκεια δημοπρασίας αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα, δες εδώ για την δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων της Μέριλιν Μονρόε.

Τα σχεδόν 40 αντικείμενα του Πρίσλεϊ περιλαμβάνουν ένα μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ, έναν αγαπημένο του χαρτοφύλακα και μια ατζέντα με τον γραφικό του χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να πωληθούν πάνω από 9 χιλιάδες ευρώ.

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα "των πιο στενών του προσώπων", είπε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS, η Μπριγκίτε Κρους.

"Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει", σημείωσε η ίδια.

προσωπικά αντικείμενα του Έλβις Πρίσλεϊ

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1977, είναι έντονο μετά την κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο της προταθείσας για Όσκαρ βιογραφίας "'Ελβις" και τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Στη δημοπρασία με τίτλο "Αντικείμενα του Χόλιγουντ & της Μουσικής", που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share