Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας και Α’ Βοηθειών στο ΚΠΙΣΝ

Μην το χάσεις!

24 Ιανουαρίου 2023 14:53
Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας και Α’ Βοηθειών στο ΚΠΙΣΝ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί πόσο χρήσιμο θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι για θέματα ασφάλειας και πρώτων βοηθειών; Βασικές γνώσεις που λίγο πολύ καλό θα ήτανε να έχουμε όλοι μας!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μέρη στην Αθήνα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, λοιπόν, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας/Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει συζήτηση με θέμα: «Υπαίθριες δραστηριότητες: Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας και Α’ Βοηθειών» στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ.

Μία συζήτηση που στόχο έχει να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Η αναρρίχηση, η πεζοπορία, η ορειβασία, τα θαλάσσια σπορ και γενικότερα οι ομαδικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο, αποτελούν ένα μέρος της θεματολογίας της συζήτησης.

 Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας

Παράλληλα και μέσω της συζήτησης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ασφάλειας και Α’ Βοηθειών τα οποία είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και διεξαγωγής των υπαίθριων δραστηριοτήτων τόσο από τους εκπαιδευτές όσο και από τους ασκούμενους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Η συζήτηση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα μεταξύ των παραβρισκόμενων και απευθύνεται σε αναρριχητές, πεζοπόρους, ορειβάτες, προπονητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά.

Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της συζήτησης

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share