Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Abba Mania: Το πετυχημένο μουσικό αφιέρωμα επιστρέφει στο Christmas Theater

Το καλύτερο Musical Tribute του West End αφιερωμένο στην μουσική των Abba

22 Νοεμβρίου 2021 11:37
Abba Mania: Το πετυχημένο μουσικό αφιέρωμα επιστρέφει στο Christmas Theater
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κορυφαία παραγωγή Abba Mania, που αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο τη δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των Abba, καθώς και την εκρηκτική σκηνική τους ενέργεια, παρουσιάζεται από το 1999 συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 30 χώρες συνεχίζει τις περιοδείες και έρχεται στην Αθήνα για μια ακόμα φορά στο Christmas Theater. Εδώ θα δείτε τις εντυπωσιακές παραγωγές που θα παρουσιάσει το Christmas Theater τη σεζόν 2021-22.

Το καλύτερο πάρτυ με ζωντανή μουσική αφιερωμένο στους Abba θα είναι εδώ!

πολιτισμός-1

Πως ξεκίνησαν όμως όλα; Η σαρωτική επιτυχία του μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, στα τέλη των 90’ς, (αρχικά στο Λονδίνο και μετά σ’ ολόκληρο τον κόσμο), αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba. Ο θεατρικός παραγωγός Stuart Littlewood, δημιούργησε μια μουσική παράσταση, όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα των Abba, με σπουδαίους ερμηνευτές, σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου σε ήχο, φωτισμούς, εφέ και συνεχείς εναλλαγές κοστουμιών! Ένα εντυπωσιακό πάρτυ ακριβώς όπως ταιριάζει στους Abba.

Το ABBA MANIA δημιουργήθηκε το 1999 και από τότε έχει ταξιδέψει σε θέατρα και αίθουσες συναυλιών σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share