Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ROLEX χορηγός της συναυλίας της διάσημης σοπράνο Sonya Yoncheva

Στο Κέντρο Πολιτισμού "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος"

16 Νοεμβρίου 2021 14:17
Η ROLEX χορηγός της συναυλίας της διάσημης σοπράνο Sonya Yoncheva
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σόνια Γιόντσεβα, η διάσημη σοπράνο και πρέσβειρα της Rolex, έδωσε ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, με Χορηγό την Rolex, προσκεκλημένη από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η κορυφαία σοπράνο, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, ερμήνευσε αποσπάσματα από διάσημες άριες του Πουτσίνι και του Βέρντι, συνοδευόμενη από την Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ υπό την διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν.

Στα encore, ερμηνεύοντας το ’Ο Μio Babbino Caro’’του Πουτσίνι καθώς και το ‘Libiamo’’ από την Τραβιάτα του Βέρντι, αποθεώθηκε ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το ρεσιτάλ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 25 χρόνια της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, με τα έσοδα να διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης.

Η ROLEX Ελλάδας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας της, συνέβαλε στο κοινωνικό έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως Μέγας Χορηγός του ρεσιτάλ της Sonya Yoncheva.

Η σύνδεση ROLEX με την Σόνια Γιόντσεβα, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της σχέσης της Rolex με την μουσική, που προάγει αδιάλειπτα την τέχνη, εδώ και 40 χρόνια, στηρίζοντας κορυφαίους καλλιτέχνες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

ρολεξ-1

H SONYA YONCHEVA

Η Sonya, γεννήθηκε το 1981 στην Βουλγαρία και σπούδασε φωνητική στο Conservatory της Γενεύης με δασκάλα την διάσημη τραγουδίστρια της όπερας , Danielle Borst.Το 2007,ο Διευθυντής Ορχήστρας William Christie την προσκάλεσε να μαθητεύσει στην ακαδημία μουσικής νέων ταλέντων , ‘Le jardin des Voix . Το 2010,έλαβε το πρώτο βραβείο και το ειδικό βραβείο CulturArte του μουσικού διαγωνισμού όπερας,Operalia, ενός θεσμού που χορηγεί η Rolex και δημιούργησε ο πρεσβευτής της Rolex Placido Domingo, ξεκινώντας έτσι την σταδιοδρομία της.

To 2014, ερμήνευσε το ρόλο ‘Mimi’’ της όπερας ‘La Boheme’’ στην MET της Ν. Υόρκης, με εκπληκτικές κριτικές, κατακτώντας μετά, μια από τις πρώτες θέσεις των αστέρων της όπερας σε όλο τον κόσμο.

Την περίοδο 2017-2018, ερμήνευσε μεγάλους ρόλους όπερας σε διάσημες σκηνές όπως στην La Scala του Μιλάνου, στο Μet της Ν.Υόρκης, στην όπερα του Παρισιού.

Το 2011, η Sonya Yoncheva, έγινε μέλος της μουσικής οικογένειας της Rolex, ως πρέσβειρα της Μουσικής.

www.rolex.com

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share