Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αττική: Το πρόγραμμα των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων για τον Αύγουστο

Όλες οι περιοχές της περιφέρειας συμμετέχουν στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι

31 Ιουλίου 2021 14:51
Αττική: Το πρόγραμμα των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων για τον Αύγουστο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πολλή μουσική και εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που χαρίζει η Περιφέρεια Αττικής και τον Αύγουστο. Το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου κατακλύζεται από προσεγμένα σχήματα της μουσικής και του θεάτρου προκειμένου οι πολίτες να απολαύσουν - ελεύθερα και με ασφάλεια - μοναδικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και αρωγό τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα- στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών εκδηλώσεων των Δήμων της Αττικής, η Περιφέρεια προσφέρει ένα απάνθισμα εκδηλώσεων προκειμένου να συντροφεύει τους λάτρεις της μουσικής και του θεάτρου καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη θεατρική παράσταση «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου στον Ασπρόπυργο στις 21:00 και την ίδια ώρα με το ELAIΩNAS FESTIVAL στο Βιομηχανικό Πάρκο Παλιών Πλεκτηρίων-Υφαντηρίων. Παράλληλα δείτε αναλυτικά και το πρόγραμμα από το Βεάκειο Θέατρο.

Στις 2 Αυγούστου ο Γιώργος Τσαλίκης δίνει συναυλία στο Θέατρο Άλσος Θεόγνιδος στα Μέγαρα στις 21:00 ενώ στις 3 Αυγούστου έρχεται η θεατρική παράσταση «100 Ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη Μεταμόρφωση, στις 21:00 και στις 4 Αυγούστου η θεατρική παράσταση «η Σοφολογιοτάτη» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο στις 21:00.

Αττική: Το πρόγραμμα των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων για τον Αύγουστο

Συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη θα απολαύσουν στις 5 Αυγούστου όσοι βρεθούν στην Πλατεία Χαλκουτσίου στον Ωρωπό στις 21:00 και τη Θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» όσοι επισκεφτούν το Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος, στις 21:00.

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιος Διονυσίου χαρίζουν μία μουσική βραδιά στις 6 Αυγούστου στην Παραλία της Δημοτικής Ενότητας Γαλατά, στις 21:00 και ο Γιώργος Τσαλίκης, ίδια μέρα και ώρα, θα τραγουδήσει στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας.

Στις 7 Αυγούστου, στις 21:00, η θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο» θα ανέβει στη Δημοτική Ενότητα Βιλλίων στον Αύλειο Χώρο του Δημοτικού Σχολείου και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Συναυλία με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 8 Αυγούστου, στις 21:00, στην Πλατεία Αγίων Αποστόλων στον Ωρωπό και την ίδια μέρα και ώρα η θεατρική παράσταση «Το νησί των σκλάβων» θα «ανέβει» στο Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος. Το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα με τη συναυλία της Ιωάννας Λεγάκη στη Λουτρόπολη Μεθάνων, στις 21:00.

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share